ادامه اقدامات تروریستی در شهر دمشق

گروه های تروریستی پس از اینکه ضربه های سنگینی را از ارتش سوریه در شهرهای مختلف از جمله حلب و حومه شهر دمشق متحمل شدند ، در بیست و چهار ساعت گذاشته با انفجار چند خودروی بمبگذاری شده ، درصدد برآمدند تا مرکز شهر دمشق را به ناآرامی بکشانند.

به گزارش واحد مرکزی خبر از دمشق، بر این اساس تروریستها سحرگاه یکشنبه یک خودروی بمبگذاری شده در خیابان المزه و در کنار یک ساختمان مسکونی و مقابل مجموعه ورزشی الجلاء منفجر کردند، اما این انفجار تلفاتی نداشت و فقط به ساختمانهای محل وقوع انفجار خسارت وارد کرد.
همچنین تروریستها با چسباندن بمب دست سازی، خودرویی را صبح امروز در منطقه مسکونی مزه جبل و در مجاورت مسجد “الفتح” منفجر کردند که صدای مهیبی به همراه داشت ، اما شاهدان گفتند : این انفجار ساعت نه صبح به وقت محلی رخ داد که کمترین تردد در این منطقه دیده می شود ، از این جهت زیانهای این انفجار بسیار جزیی بود.
ساعتی بعد هم یک خودرو بمبگذاری شده در منطقه مزه فیلات شرقی و در مجاروت دبستان دخترانه منجر شد ، اما باز هم این انفجار تلفاتی نداشت و فقط خودور منهدم شد.
یکی از اهالی منطقه که با سرعت خود را به محل انفجار رسانده است ، گفت : صدای این انفجار خیلی زیادی بود ، نگران بچه ام بودم که در همین مدرسه است.
وی افزود : تروریستها فقط درصدد ایجاد ترس و وحشت میان مردم هستند ، اینها فرقی میان مردم عادی و نظامیان قائل نیستند.
پایگاه خبری اخبار سوریه  هم گزارش داد که شنبه شب انفجاری در منطقه “سادات” در خیابان بغداد در مرکز شهر دمشق رخ داد که فقط خسارت محدودی برجا گذاشت.


IRIBNews RSS MoreNews

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.