بادامچیان مطرح کرد: توافق هایی برای روز سوال از احمدی نژاد و حسن استفاده کواکبیان/تذکر برادرانه به الهام/اقتصاد ایران،اسلامی نیست

به گزارش خبرآنلاین، نشست خبری اسدالله بادامچیان قائم مقام حزب موتلفه اسلامی صبح امروز در دفتر مرکزی این حزب برگزار شد.

بادامچیان در این نشست خبری مجلس هشتم را پس از مجلس اول قوی ترین، مسلط ترین و خدوم ترین مجلس تاریخ دوران انقلاب اسلامی بر شمرد و گفت: حزب موتلفه اسلامی در مجلس هشتم پس از فراکسیون اصولگرایان بزرگترین فراکسیون را در اختیار داشت.

وی با بیان این که حزب موتلفه مقابله جدی با جریان فتنه داشته است، افزود: حزب موتلفه از دولت حمایت داشته است اما هیچ گاه وکیل الدوله نبوده است.

 

اهم سخنان اسدالله بادامچیان در ادامه می آید:

·          تا کنون اکثریت نمایندگان راه یافته به مجلس نهم از جبهه متحد اصولگرایان هستند؛ از ۲۲۴ نماینده راه یافته به مجلس نهم ۱۷۷ نماینده اصولگرا و از این تعداد ۷۰ نفر عضو تخصصی جبهه متحد، ۵۰ نماینده مشترک میان جبهه متحد و جبهه پایداری و ۲۳ نماینده مشترک میان جبهه متحد و جبهه ایستادگی هستند.

 

·         هم اکنون حدود یک سال به پایان عمر دولت دهم باقی مانده است و باید به جای اختلاف های موجود میان دولت و مجلس تقابل های فکری و برنامه های مناسب به دور از هیاهو مطرح شود.

 

·         مهم ترین کار مجلس نهم باید اجرای دقیق برنامه پنجم توسعه باشد و نمایندگان باید برای این موضوع برنامه های دقیقی ارائه کنند.

 

·         هم اکنون موضوع گرانی یکی از اساسی ترین مسائل کشور است؛ اقتصاد ایران، نظام اقتصادی اسلامی نیست و پس از پیروزی انقلاب با مشکل های فراوانی روبه رو بوده ایم.

 

·         بخشی از گرانی های اخیر به سیاست ها و نحوه مدیریت اقتصاد کشور باز می گردد و این که مدیران با اقتصاد عملیاتی آشنایی ندارند.

 

·         به طور حتم تعدد فراکسیون ها در مجلس نهم مفید است، ممکن است افرادی که از لیست های مختلف به مجلس نهم راه یافته اند فراکسیون یا گروه هایی را تشکیل دهند اما تفکر افراد حاضر در این فراکسیون ها ممکن است متفاوت باشد.

 

·         آقای الهام باید در زمینه اظهار نظرهای اخیرش درباره مجمع تشخیص مصلحت نظام پخته تر رفتار می کرد؛ مجمع تشخیص مصلحت نظام نقش بسیار مهمی را ایفا می کند و برادرانه به الهام تذکر می دهم که خودش این اتفاق را جبران کند.

 

·         اختلافی میان اعضای جبهه متحد اصولگرایان برای دور دوم انتخابات مجلس وجود ندارد و اعضای این لیست به کانون های قدرت و ثروت متصل نیستند.

 

·         رئیس جمهوری با سه محور مردم، رهبری و سوگند در مجلس فعالیت خود را آغاز می کند؛ برای برخورد با رئیس جمهوری و نهایتا استیضاح وی باید دید که مردم و رهبری نیز این موضوع را قبول دارند؟ برخی مواقع هم مجلس و هم دولت مجبور به کوتاه آمدن هستند.

 

·         از ابتدای موضوع انتخابات جبهه پایداری به وحدت دعوت شد اما خط قرمز این جبهه برای وحدت حضور آقایان لاریجانی و باهنر در جبهه متحد بود و گفتند اگر این افراد حضور داشته باشند با جبهه متحد به وحدت نمی رسیم.

 

·         در موضوع حکمیت به وجود آمده در استیضاح وزیر کار، حکمیت ریشه تاریخی دارد و همواره با خوبی و یا اشتباه همراه بوده است.  

 

·         طرح سوال از رئیس جمهور در این مجلس تصویب شده است و در اختیار مجلس نهم قرار گرفته است؛ زمانی که سوال از رئیس جمهوری مطرح شد با توجه به شناخت از احمدی نژاد مخالف طرح آن بودیم. میان اعضای فراکسیون موتلفه قرار شد در صورت بروز هر اتفاقی در روز بررسی سوال سکوت کرده و در نهایت پس از پایان بررسی با تذکر و اخطارهای قانون اساسی اعتراض خود را اعلام کنیم؛ البته در این زمینه کواکبیان حسن سواستفاده را کرد.

 

·         در مورد موضوعی که آقای حسینیان درباره حضور بانوان در هیئت رئیسه مجلس بیان کرده بود فکر کردیم این موضوع شوخی بوده است اما پس از بررسی ها متوجه شدیم که حسینیان این موضوع را به طور جدی گفته است.

 

·         حضور نمایندگان در فساد مالی اخیر ثابت نشده است و تنها یک مورد وجود دارد که مرتبط به فرزند یکی از نماینده ها است که البته در این زمینه فرد نماینده با ارسال نامه ای خواستار برخورد قانونی و بدون مدارا کردن با فرد متخلف شده است.

/۲۷۲۹۵

دانلود   دانلود


خبرآنلاین

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.