بدمینتون در سالی که گذشت

۱فروردین ۱۳،

ملی پوشان بدمینتون در سال ۹۱ سه مسابقه برون مرزی را تجربه کردند.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اولین عرصه مسابقات قهرمانی جوانان آسیا بود که از ۱۳ تا ۱۸ تیر ماه به میزبانی کره جنوبی برگزار شد و فرزین خانجانی مهران شهبازی صدرالدین صادقی در قسمت پسران و نیکی طرفی نژاد و ثریا آقایی دختران ملی پوش ایران در این مسابقات بودند که دست خالی به کشور بازگشتند.

همچنین مسابقات نوجوانان آسیا از ۱۹ تا ۲۳ مهرماه در چین برگزار شد که امیر جباری و مهران شهبازی بدمینتون بازان ایرانی این عرصه بودند که در رقابت هنگ کنگ و چین از دور رقابت ها خارج شدند.

مسابقات بین المللی بدیمنتون عراق سومین عرصه حضور ملی پوشان بود که در بخش بانوان نگین امیری پور صابره کبیری صحابه فرد ثریا آقایی نیکی طرفی نژاد و یسری بیگی حضور داشتند و همچنین در بخش مردان محمدرضا خردمندی محمدرضا خانجانی امید کرمی شهرام کرمی ارسلان زرگان مهران شهبازی و سروش اسکندری ملی پوشان ایرانی بودند.

در این رقابت ملی پوشان ایرانی عملکرد قابل قبولی داشتند و امید کرمی در بخش انفرادی و زوج سروش اسکندی و مهران شهبازی در قسمت دو نفره به مدال برنز رسیدند.

همچنین در بخش بانوان ثریا آقایی و نگین امیری پور در قسمت انفرادی به ترتیب گردن آویز برنز و نقره را به خود اختصاص دادند و در قسمت دوبل نیز زوج یسری بیگی و ثریا آقایی به مقام اول رسیدند مسابقه بعد به میزبانی کشورمان برگزار شد که ۱۹ کشور خارجی برای حضور در رقابت های بین المللی فجر اعلام آمادگی کردند.

این مسابقات با حضور بدمینتون بازان مطرح دنیا برگزار شد که در نهایت در بخش دوبل و انفرادی مردان اندونزیایی رتبه اول را به خود اختصاص دادند و در قسمت بانوان ترکیه و اندونزی در بخش انفرادی و دوبل به عنوان اول ا ین رقابت ها رسیدند.

در کنار حضور ملی پوشان در این مسابقات قرار داد دیان، مربی اندونزیایی تیم ملی بانوان به اتمام رسید و ملی پوشان به مربیگری فریبا جلالیان در رقابت های فجر حضور یافتند.

همچنین نوا آرمادا، سرمربی اندونزیایی تیم ملی فروردین ماه جاری هدایت تیم ملی را به یک سرمربی ایرانی می سپارد./آق


باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.