تحلیل اندیشکده صلح آمریکا از تبلیغات ضداستکباری در ایران +تصاویر

اردیبهشت ۱۴۰۳

طبق گزارش مؤسسه صلح آمریکا، شبکه‌های ضد آمریکایی ایران، در اینترنت فعال می باشند و یک پوستر در صفحه فیس‌بوک پایگاه آیت‌الله خامنه‌ای، به سال ۱۹۵۳ میلادی اشاره دارد که همکاری سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا و انگلیس علیه ایران در کودتای آن سال را نشان می‌دهد.

به گزارش گروه وبگردی ممتاز نیوز،مؤسسه صلح آمریکا در گزارشی نوشت سوءظن ایران دربارهٔ آمریکا از سال ۱۹۷۹ میلادی حتی روی بیلبوردها و طرح‌های دیواری مناظر عمومی جای گرفته است.

مدت کوتاهی پس از صحبت‌های دیپلماتیک میان ایران و گرو ۱+۵، مجموعه تازهی از بیلبوردهایی که صداقت آمریکایی را به چالش می‌کشیدند در خیابان‌های تهران نصب شدند. این بیلبوردها یک مامور مذاکره کننده آمریکایی را در حال مذاکره با ایران نشان می‌دهد در حالی که نماینده آمریکا، زیر میز یک شات‌گان به دست گرفته و لباس نظامی به تن دارد. عنوان این طرح، در فارسی «صداقت آمریکایی» نام گرفته است. این تابلوهای تبلیغاتی در اواخر اکتبر به صورت کاملاً ناگهانی از خیابان‌های تهران جمع‌آوری شدند.

به نوشته مؤسسه صلح آمریکا، هادی ایازی سخن‌گوی شهرداری تهران ادعا کرده است که این بیلبوردها توسط سازمان فرهنگی اوج نصب شده و مجوز نداشتند: «در یک حرکت خودسرانه و بدون اطلاع یا اجازه شهرداری».

این گزارش می‌افزاید: اما تندروها متعهد شده‌اند که این تابلوهای تبلیغاتی را در طول ماه “مبارک” عاشورا (!) دوباره نصب کنند. رسانه‌های تندرو، شهرداری و دولت روحانی را تحت فشار گذاشته‌اند که این بیلبوردها را از ترس صدمه‌خوردن به ابتکار تازه دیپلماتیک ایران جمع‌آوری کرده‌اند. روزنامه کیهان در یکی از سرمقاله‌های خود نوشت: با این بهانه مسخره، آن‌ها فشار سنگینی را به شهرداری وارد کرده تا حدی که مجبور شدند تابلوها را جمع‌آوری کنند.

گزارش این مؤسسه حاکی است؛ شبکه‌های ضد آمریکایی در اینترنت فعال می باشند. یکی از تازهترین گرافیک‌های انجام شده که هفتگی در صفحه‌ فیس‌بوک و توییتر منصوب به آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم ایران قرار داده می‌شود تصویر زیر است که در ۲۶ اکتبر انجام شد.

این گزارش می افزاید: پوستر زیر در صفحه فیس‌بوک پایگاه آیت‌الله خامنه‌ای به سال ۱۹۵۳ اشاره دارد که همکاری سازمان اطلاعاتی سیا و بریتانیا را علیه ایران در کودتای آن سال نشان می‌دهد. این صفحه هم‌چنین بعضی از سخنان آقای خامنه‌ای را هم قرار داده است.

 این گزارش در ادامه تاکید می کند : پوستر دیگری که در صفحه رهبر ایران ملاحظه می‌شود، شلیک به هواپیمای مسافری توسط ناو وینسنس در سال ۱۹۸۸ است. پروازی که حامل ۲۹۰ مسافر و خدمه بوده و همگی بر اثر حمله کشته شدند.


باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.