گرد آوری توسط گروه فن آوری اطلاعات پایگاه اینترنتی خبری ممتاز نیوز
کسب نتایج ضعیف فروش توسط بعضی تولیدکنندگان بزرگ تلفنهمراه در بازار جهانی سبب خواهد شد، رتبهبندی آنها طی سال آتی تغییرات قابل ملاحظهای داشته باشد.
به گزارش فارس به نقل از دیجیتایمز، کارشناسان فناوری اعلام کردند، کاهش فروش گوشیهای هوشمند پیشرفته ساخت شرکتهای بزرگی چون الجی، HTC و هوآوی بیش از میزان پیشبینی شده سبب خواهد شد تا رتبهبندی شرکتها بهعنوان بزرگترین تولیدکنندگان گوشی در جهان طی سال ۲۰۲۴ میلادی تغییر کند. اگرچه گوشی هوشمند HTC One بهعنوان بهترین محصول این شرکت در اتفاقات مختلف جوایز بینالمللی را از آن خود کرده و بسیار مورد تقدیر قرار گرفته است، اما میزان فروش این محصول از زمان عرضه آن در مارس ۲۰۲۴ تاکنون ثابت باقی مانده است. این مساله بر مجموع فعالیتهای HTC اثر گذاشته و سبب شده است تا این شرکت طی فصل سوم از سال ۲۰۲۴ میلادی با ضرر مالی مواجه شود. شرکت الجی نیز از پیشتر احتمال میداد در سال ۲۰۲۴ میلادی در مجموع ۱۰ میلیون دستگاه از گوشی هوشمند Optimus G2 را به فروش برساند، اما تا این روزها که سال ۲۰۲۴ رو بهپایان است تنها ۲ میلیون دستگاه از این گوشی فروخته شده است. عرضه جهانی گوشی هوشمند G2 تقریبا همزمان با عرضه گوشی Nexus 5 گوگل صورت گرفت و این مساله سبب شد، تا از فروش بهترین گوشی هوشمند الجی کاسته شود.
شرکت هوآوی نیز تا کنون موفق شده است تنها سه میلیون دستگاه از بهترین گوشیهای هوشمند خود موسوم به Ascend P6 را در بازار جهانی بفروشد. این رقم بسیار کمتر از پیشبینی فروش ۱۰ میلیون از این گوشی بوده است. تصویر نامناسب این برند در بازار جهانی و تاثیرات بازار بر فعالیتهای آن سبب شده است تا مرکز تولید گوشیهای هوشمند هوآوی چندان موفق عمل نکند.
ایستنا
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com