گردآوری شده توسط گروه وب گردی ممتاز نیوز
وزیر دفاع آمریکا به رژیم صهیونیستی قول داد که آمریکا به اطمینان از این که ایران در مدتی که واشنگتن تعامل را دنبال میکند، سلاح هستهیی نخواهد ساخت متعهد خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری فرانسه او با تکرار اتهامات غرب مبنی بر نظامی بودن برنامه هستهیی ایران گفت: آمریکا “از سیاستمان برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهیی باز نخواهد ماند”.
حسن روحانی، رییسجمهور ایران پس از انتخابات در تلاش برای کاهش تنشها با غرب برآمده است. اوج این تلاشها که در سفر یک هفتهای روحانی به نیویورک خود را نشان داد، مکالمه تلفنی روحانی با باراک اوباما، رییسجمهور آمریکا پیش از بازگشت وی به ایران بود.
ایران تاکید دارد که برنامه هستهییاش برای مقاصد صلحآمیز است، ولی کشورهای غربی و رژیم صهیونیستی که خود یک برنامه هستهیی پنهانی دارد مدعیاند که تهران تحت پوشش برنامه هستهیی خود به دنبال تولید سلاح هستهیی است.
![]()
سایت ممتاز|خبر ممتاز
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com