جمشید صداقت کیش درگذشت/تشییع پیکر وی از مقابل تالار حافظ شیراز

۱۲ام بهمن ،

جمشید صداقت‌کیش – پژوهشگر پیشکسوت – درگذشت و پیکر وی صبح یکشنبه از مقاب تاار حافظ شیراز تشییع می‌شود.

به گزارش هنرآنلاین، این ایران‌شناس که از مدتی پیش به‌دلیل بیماری سرطان در بیمارستان “نمازی” شیراز بستری بود، در سن ۷۶ سالگی در این بیمارستان درگذشت.

دکتر صداقت‌کیش در سال ۱۳۱۵ در شهر آباده استان فارس متولد شده بود. او که به‌عنوان چهره‌ی ماندگار این استان در سال ۱۳۸۴ معرفی شد، حدود ۵۰ کتاب در حوزه‌های ایران‌شناسی و فارس‌شناسی داشت و بیش از ۲۰۰ مقاله در این زمینه‌ها از او انتشار یافته است. صداقت‌کیش مدرک دکتری خود را از آکادمی علوم تاجیکستان گرفته بود.

پیکر مرحوم جمشید صداقت‌کیش – پژوهشگر پیشکسوت – که ساعت ۱۷ عصر روز قبل (۱۲ بهمن) به سبب بیماری سرطان در بیمارستان “نمازی” شیراز درگذشت، ساعت ۹ صبح روز یک‌شنبه ۱۵ بهمن ماه از مقابل تالار حافظ در شیراز تشییع می‌شود.

دکتر جمشید صداقت‌کیش در سال ۱۳۱۵ در شهر آباده استان فارس متولد شده بود. او که به‌عنوان چهره‌ی ماندگار این استان در سال ۱۳۸۴ معرفی شد، حدود ۵۰ کتاب در حوزه‌های ایران‌شناسی و فارس‌شناسی داشت و بیش از ۲۰۰ مقاله در این زمینه‌ها از او انتشار یافته است. صداقت‌کیش مدرک دکتری خود را از آکادمی علوم تاجیکستان گرفته بود.

این ایران‌شناس که از مدتی پیش از بیماری سرطان رنج می‌برد، عصر روز قبل در سن ۷۶ سالگی درگذشت.

هنوز زمان برگزاری مراسم‌ یادبود دکتر صداقت‌کیش در استان فارس یا تهران مشخص نشده است، پس از اعلام زمان برگزاری مراسم‌ خبرها تکمیلی متعاقبا ارسال می‌شود.

انتهای پیام/۳۱


آخرین خبرها
باز بازنشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.