جمله ای جادویی برای موفقیت در کارها

۲۹فروردین۱۳،

همه برای پیروزی در کارها برنامه های عظیم و به همراه سرمایه های فراوان را به کار می گیریم.

به گزارش خبرنگار معارفممتازنیوز، در بین همه مردم دنیا، هر نژاد و رنگ و زبان و مسلکی برای آغاز هر کار بزرگی، هر کاری که برای آن ها مهم و ارزشمند است، آن کار را به نام یکی از بزرگان و شخصیت هایی که به روش و شخصیت او باور دارند، آغاز و به او ارتباط می دهند، اما هر کاری قیمتی دارد که خود بر روی آن می گذاریم،َ بردن نام کسی که ذاتش بی انتها و بی نیاز و نامحدود است، مکان و زمان در او راه ندارد و جاودان و همیشگی است، چه قیمتی به کارهای کوچک ما می دهد…؟؟؟
و خداوند که نامش همچون ذات احدیش پاک و زلال است،‌ “بسم الله الرحمن الرحیم” را برگزیده تا او را با تمام صفات جلال و جمالش “الله” صدا کنیم و از رحمانیتش که برای همگان است و از رحیم بودنش که شاید باشیم از بندگان مخلص و بی ریای او، در رحمت خاصش وارد شویم تا فرجامی درخشان و روشن به کارهایی دهیم که از ابتدا و انتهایش بی خبر و ناآگاهیم، چرا که حضرت امام صادق (ع) فرمودند: سزاوار است هنگامی که کاری را آغاز می کنیم، چه بزرگ باشد چه کوچک “بسم الله الرحمن الرحیم” بگوییم تا فرخنده و پربرکت باشد.
و هنگامی که آنچه در حراء بر پیامبر امین وحی شد، “اقرأ بأسم ربک الذی خلق” فرمانی بود از جانب خداوند برای آغاز تبلیغ اسلام با نام و یاد خدا.
و سلیمان نبی در نامه خود به ملکه سبا نام پروردگار یکتا را سرآغاز متن کلام خود می کند و اینگونه مأموریت خود را با بهترین سرانجام به پایان می برد.
آری تمام سوره های قرآن به نام مقدسش آغاز می شود.
شاید سؤال پیش آید که چرا سوره توبه در آغاز “بسم الله الرحمن الرحیم” ندارد؟ مفسران بزرگ قرآن اینگونه پاسخ داده اند که چون این سوره با اعلام جنگ به جنایتکاران مکه و پیمان شکنان آغاز شده و این کار با توصیف خداوند به رحمان و رحیم سازگار نیست./ز
 


باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.