جنبش دانشجویی در کمک به غزه باید وارد عمل شود

۲۷ آبان ،

نماینده جنبش عدالت خواه در نشست خبری تشکل های دانشجویی:

نماینده جنبش عدالتخواه گفت: دانشجویان علاوه بر کمک به غزه در جهتی قطع روابط کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی نیز اقدامات جدی انجام دهند.

به گزارش تفسیری خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، رضا نورسته در نشست خبری تشکل های دانشجویی در محکومیت حملات رژیم صهیونیستی به غزه اظهار داشت: پارامترهایی که سبب بروز جنگ علیه غزه شده فضای داخلی اسرائیل است.

این فعال دانشجویی با اشاره به مقاومت مردم مظلوم غزه مقابل حملات رژیم صهیونیستی افزود: حوادث چند روز اخیر در غزه از پیش بینی های رژیم صهیونیستی کاملا خارج بوده و آنها نتوانسته اند علی رغم تصورات خود به پیروزی برسند.

نورسته به نقش کشورهای منطقه در حوادث اخیر غزه اشاره داشت و گفت: موضع اتحادیه عرب که به صورت یک پارچه علیه سوریه اقدام می کند و کاملا در اختیار منافع غرب است برهمگان محرز و نقش محمد مرسی هرچند تاکنون ایده آل بوده ولی به دلیل وابستگی اقتصادی به غرب نمی تواند خیلی نقش بسزایی در این جنگ ایفا کند.

نماینده جنبش عدالت خواه در پایان به نقش جنبش دانشجویی اشاره داشته و خاطرنشان کرد: دانشجویان علاوه بر کمک به غزه در جهتی قطع روابط کشورهای منطقه با رژیم صهیونیستی نیز باید اقدامات جدی انجام دهند.

انتهای پیام/


باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.