ساحل بکر ابوموسی، قطب جدید گردشگری+عکس

افسون جزیره ابوموسی اولین چیزی است که هر گردشگر را به سمت خود می کشاند؛

در جزیره ابوموسی مهمانسراهای متعددی وجود دارد که پذیرای مهمانان نهادهای دولتی است. تنها سالن پذیرایی جزیره ، رستوران کوچکی با ظرفیت حدود ۳۰نفر است که اکنون به اهالی جزیره خدمات می دهد.

پلاژ و پارک بازی کودکان از دیگر فضاهای تفریحی این جزیره است. تنها خط پروازی جزیره نیز از بندرعباس توسط هواپیمایی کیش ایر با ظرفیت ۱۰۰ نفر دایر است اما برای گذر از راه دریا باید بندر لنگه را تا جزیره با کشتیهای تندرو چند ساعتی طی کرد.

محمدعلی اینانلو، کارشناس گردشگری قصد دارد درآینده نزدیک برای تهیه یک برنامه تلویزیونی به ابوموسی سفر کند. وی در این باره می گوید: جزایر خلیج فارس تقریبا از یک نوع طبیعت برخوردارند اما برخی از جزایر استثنا هستند مانند قشم که به سرزمین اصلی نزدیک است اما جزایری مانند ابوموسی ساحل بکری دارند و برای کسانی مناسب هستند که می خواهند در ساحلی آرام و تمیز مدتی را در آرامش سپری کنند.

 ساحل سفید رنگ و آبی و پرنده های مهاجر جزیره شاید به گفته کسانی که به دنبال آرامش اند جای مناسبی باشد اما افسون جزیره تنها سکوت و آرامش آن نیست بلکه گونه هایی از حیات وحش نیز جزو جاذبه‌های این جزیره محسوب می شوند. بر اساس یافته های اداره محیط زیست استان هرمزگان سواحل ماسه ای این جزیره محل تخم گذاری لاک پشتان دریایی است. در بخش دیگری از جزیره نیز صخره ای وجود دارد که پرستوهای دریایی پشت تیره و گونه سفید بر روی آن تخمگذاری می کنند. در تنب بزرگ خارپشت بیابانی وجود دارد و در تنب کوچک گزارشهایی از تخمگذاری پرنده نوک سرخ دریایی در حدود ۸۰ سال رسیده است.

شفافیت آب خلیج فارس در ساحل ابوموسی هم به حدی است که ماهی های آکواریومی و مرجان های آن نیز از کنار ساحل و موج شکن ها به طور واضح دیده می شوند و این خود جاذبه دیگر جزیره به شمار می آید.

جزیره، پستاندارانی از جمله خرگوش، خدنگ بزرگ و پرنده های مهاجر زیادی دارد.

 

باستان شناسان تاریخ جزیره را کاوش می کنند

اقدام دیگر سازمان میراث فرهنگی در جزیره ابوموسی اعزام گروه باستان شناسان برای کاوش در جزیره است چرا که عمر این جزیره بنا به مطالعات تاریخی به هزار سال قبل از میلاد می رسد. این جزیره از اواسط هزاره دوم چندین دوره تاریخی از جمله اشکانیان، سلوکیان، سلجوقیان و آل بویه را به خود دیده است..

به نظر می رسد اگر شرایط برای تبدیل جزیره ابوموسی به منطقه نمونه گردشگری کشور مناسب باشد، می توان با جذب سرمایه گذاران و گردشگران، جاذبه های گردشگری زیادی را در جزیره خلیج فارس ایجاد کرد و همچنان که اکنون برخی از اهالی جزیره برای ماهیگیری، غواصی و شنا به کنار ساحل می روند از این ظرفیت برای استفاده همه گردشگران ایرانی و خارجی بهره برد.
۴۷۳۰۱

دانلود   دانلود


خبرآنلاین

تا این لحظه ۱نظر ثبت شده
  1. لطيفي:

    واقعا ساحل زیبایی است

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.