شخصیت شناسی با انگشتر

۱۳خردادماه،

آن عده از اشخاص که در دو انگشت و یا بیشتر انگشتر دارند، اعتماد به نفس ندارند و همیشه مراقب می باشند تا عشق واقعی شان را بیابند، عاشق تجملات بوده اما آن را جایگزین ناقابلی برای دوستان و عاشق خود می دانند.

روزگارنو: یکی از مواردی که سبب تمایز اشخاص از یکدیگر می شود، شخصیت است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ هرچند که تعاریف مختلفی از شخصیت ارائه شده و از نظر روانشناسی می توان شخصیت اشخاص را از طریق آزمونها، پرسشنامه ها و طرق دیگر سنجید، اما گاه اشخاص را می توان از رفتار ظاهری و یا حتی از سلایقشان از یکدیگر تمیز داد که از جمله آنها رنگ مورد علاقه و یا انتخاب یک نوع پوشش و … است.

یکی از این موراد به نوعی به سلیقه اشخاص نیز بر می گردد، این است که اشخاص از کدام انگشت جهت پوشاندن انگشتر استفاده می کنند.

انگشت شست: شما مجذوب کارهای مدرن و مد روز بوده و از مورد توجه قرار گرفتن لذت برده و علاقمند به تفریح هستید، از زندگی لذت می برید و همیشه آماده هستید تا با چیزهای جدید روبرو شوید.

انگشت اشاره: شما دارای اعتماد به نفس و مسئولیت پذیر هستید، رهبری و هدایت را دوست دارید و در ظاهر بسیار جدی و خشن اما در باطن ملایم و حساس هستید.

انگشت وسط: بیشتر اشخاصی که در این گروه قرار دارند، از رشد و بالندگی سرباز می زنند و بیشتر خودمحورند و با این وجود همیشه و به خصوص نسبت به خانواده و دوستانشان بی ریا می باشند.

انگشت انگشتری: شما فردی حساس و رمانتیک و عمیقا امیدوار به یافتن عشقی گرمابخش و ابدی هستید.

انگشت کوچک: شما فردی مهربان و متواضع و علاقمند به توجه به جزئیات بوده و به هیچ وجه کوچکترین اشتباه در کارها برایتان قابل تحمل نیست و بیش از حد خود را به کار مشغول می کنید.

در چند انگشت: آن عده از اشخاص که در دو انگشت و یا بیشتر انگشتر دارند، اعتماد به نفس ندارند و همیشه مراقب می باشند تا عشق واقعی شان را بیابند، عاشق تجملات بوده اما آن را جایگزین ناقابلی برای دوستان و عاشق خود می دانند.

انگشتر به دست نمی کنید: شما خواستار زندگی ساده و بدون تجملات هستید، اشخاصی که در این گروه قرار می گیرند، بی ریا، قابل اطمینان، آرام، باهوش و سخت کوش و خواستار زندگی ساده و بدون تجملات بوده و همیشه دوستدار آموختن چیزهای تازه اند، اما به دلیل احساس خجالتی که دارند، از جمع دوری کرده و تا جایی که بتوانند از مشاجره پرهیز می کنند.

گفتنی است؛ هرچند که ظاهر می تواند به عنوان وسیله ای جهت تشخیص شخصیت اشخاص مورد توجه قرار گیرد، اما باید توجه داشت که نوع پوشش و ظاهر اشخاص در مواقعی صرفا به دلیل سلیقه و علاقه مندی فرد به آن نبوده و گاه به دلیل الگوبرداری و یا تبعیت از مد است.

لذا ظاهر اشخاص و موارد ذکر شده در این گزارش را به عنوان امری مطلق جهت شناسائی شخصیت اشخاص در نظر نگیریم و در صورتی که واقعا درصدد شناسایی شخصیت خود و یا فردی هستیم، مراجعه به یک روانشناس و استفاده از آزمونهای روانشناختی به عنوان موثرترین امر در این راستا تلقی می شود.


باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.