۳ م دیماه ،
| کد خبر: | ۵۶۱۱ | تاریخ انتشار یافتن: | ۱۳۹۱ شنبه ۲ دی – ۹:۵۹ عصر | ![]() |
قائم مقام وزیر و مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران از اتمام فاز اول مطالعه و طراحی مسکن ویژه تهران در منطقه «آتی شهر» خبر داد.
به گزارش نوساز، فریبرز واحدی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس گفت: فاز اول مطالعه و طراحی مسکن ویژه تهران در منطقه آتی شهر (اطراف وردآورد) به اتمام رسیده است و تلاش میشود، تا فاز دوم طراحی نیز در هفته جاری آغاز شود.
یک مقام مسوول در وزارت راه و شهرسازی نیز در گفتوگو با فارس افزود: فاز دوم طراحی در حال انجام است و اعلام عمومی شدن آن برای ثبتنام بستگی به مقامات بلندپایه دارد.
وی ادامه داد: زمینهای منطقه آتی شهر دارای معارض بود که خوشبختانه مرتفع شده و در حال توافق با ستاد اجرایی فرمان امام نیز هستیم.
به گفته وی، احتمالا ثبت نامهای صورت گرفته در تهرانسر شامل این منطقه نیز خواهد شد و قابلیت جابجایی خواهد داشت.
چهار شرط متاهل بودن، سکونت حداقل پنج سال در تهران، نگرفتن هیچگونه تسهیلات مسکن از دولت و اینکه از تاریخ اول فروردین ۸۴ هیچ معامله مسکنی نداشته باشند از شرایط اصلی ثبتنام برای مسکن ویژه تهران است.
متقاضیان باید ابتدا با گشایش حساب در یکی از شعب بانک مسکن ۲۰ میلیون تومان واریز کنند. پس از احراز شرایط توسط متقاضیان خرید مسکن ویژه در تهران متقاضیان هر سه ماه یکبار ۲۰ میلیون تومان در چهار مرحله (۱۲ ماه) واریز خواهند کرد.
منبع: خبرگزاری فارس
برچسب ها: مسکن ویژه، تهرانسر، کانون انبوه سازان، ایرج رهبر ، پول ، هزینه ثبت نام ، خرید
![]()
آخرین خبرها
منبع: نوسازنیوز
باز بازنشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com
