مختلط بودن دانشگاه‌ها ظلم به آزادی خواهران است

۲ م دیماه ،

سردار نقدی در ستاد احیاء امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر:

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه کلاس‌های مختلط برای خواهران سخت و محدودیت آفرین است، گفت: چرا نباید دانشکده یا دانشگاهی مجزا برای خواهران باشد تا آنان بتوانند بدون سختی‌ها و محدودیت‌ها در کلاس حاضر شوند.

به گزارش حوزه دفاعی – امنیتی باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اینترنتی بسیج؛ سردار محمدرضا نقدی در جلسه ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر استان زنجان که با حضور آیت‌الله خاتمی نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه زنجان برگزار شد، اظهار داشت: تحقق جامعه اسلامی بدون امر به معروف و نهی از منکر، محال بوده و این یک ساز و کار طبیعی است که خداوند برای بشریت قرار داده است.

وی با بیان اینکه طبق برآوردها در سال‌های قبل بعضی فعالیت‌ها پیرامون امر به معروف و نهی از منکر کارایی لازم را نداشته و بسیج ضمن آسیب شناسی، راه‌های تازهی تدوین کرده، اظهار داشت: دستورالعمل بسیج برای امر به معروف و نهی از منکر، تمام رده‌های بسیج اعم از اقشار تخصصی و پایگاه‌ها و مراکز مختلف بسیج را در جامعه به کار می گیرد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین آسیب‌های امر به معروف و نهی از منکر را در سال‌های قبل برشمرد و تصریح کرد: بسیج در قبل از موضع حکومتی وارد امر به معروف و نهی از منکر می شد و خلاء حضور مردمی در این زمینه وجود داشت که حرکت تازه بسیج به این سمت آغاز شده تا مردم بتوانند با الگو برداری از بسیجیان، امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه گسترش داده و تکرار کنند.

نقدی آسیب دیگر را خلاصه شدن مسئله امر به معروف و نهی از منکر در مورد حجاب و روابط زن و مرد عنوان و تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر در تمامی عرصه های زندگی وجود دارد و منکرات سیاسی و اعتقادی ریشه منکرات اخلاقی و سایر منکرات اجتماعی است.

وی برنامه ریزی بر اساس اولویتها و اهمیت دادن به طبقه بندی منکرات را لازم دانست و ادامه داد: شناساندن معروف‌ها و منکرات شناخته نشده و رایج ضروری بوده و باید در امر به معروف و نهی از منکر گزارش‌ها بر اساس خروجی‌ها و آثار باشد نه فعالیت‌های انجام شده؛ تا اشخاص را متعهد به انجام فعالیت‌های مثمر ثمر و کیفی‌تر کند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین مبنای امر به معروف و نهی از منکر را انجام روش‌های ایجابی در جامعه همچون محبت، صحبت و صمیمیت و دعوت اشخاص عنوان کرد و اظهار داشت: تشکیل شوراهای محلی امر به معروف و نهی از منکر توسط بسیجیان تحت نظر امام جماعت مسجد و شناسایی منکرات ویژه آن محل و بررسی و تعیین روش‌های مواجهه و انتخاب اشخاص اثرگذار برای صحبت کردن با اشخاص و پیدا کردن ریشه‌های منکرات و تلاش برای رفع آن؛ روش و رویکرد تازه بسیج است که سبب برکات و آثار بسیار و دعوت و هدایت اشخاص بسیاری به مسیر اصلی شده است.

جانشین فرمانده کل سپاه در امر بسیج به وجود منکرات در فضاهای بزرگ گردشگری کشور اشاره و خاطرنشان کرد: بسیج برای مقابله با منکرات در این فضاها به جای برخورد با اشخاص، فضا را معنوی و با جذابیت‌های فرهنگی و دینی تغییر داده که تاثیر فراوانی نیز داشته است.

نقدی در پایان، اقناع مخاطب نسبت به قبح منکرات و ایجاد بازدارندگی داخلی را مهم دانسته و تصریح کرد: مختلط بودن دانشگاه‌ها ظلم به آزادی خواهران است و کلاس‌های مختلط برای خواهران سخت و محدودیت آفرین است؛ چرا نباید دانشکده یا دانشگاهی مجزا برای خواهران باشد تا آنان بتوانند بدون سختی‌ها و محدودیت‌ها در کلاس حاضر شوند؟

در ادامه این نشست، آیت‌الله خاتمی نماینده ولی فقیه در استان زنجان مطرح شدن موضوع سبک زندگی از سوی مقام معظم رهبری را راهکار تازه در جامعه عنوان کرد و گفت: ان‌شاءالله باید در سال آینده برای توسعه و گسترش معروف در جامعه تلاش کنیم که در اولین قدم آن اصلاح سبک زندگی در جامعه است چرا که با توسعه معروف، منکر از بین می‌رود.

انتهای پیام/ش


باشگاه خبرنگاران
باز بازنشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.