معرفی برگزیدگان سیزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت

برترین های سیزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت در مراسمی باحضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی معرفی شدند و با اهدای لوح و جوایزی از آنها قدردانی شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، این مسابقات در ۲۸ رشته برگزار شد که نسبت به مسابقات پارسال دو رشته بیشتر بود.
آجرچینی، اتصالات چوبی، الکترونیک، تاسیسات الکتریکی، جوشکاری، خیاطی و فناوری مد، فناوری اطلاعات و کاشی کاری دیوار و کف از جمله این رشته ها بود.
منتخبان سیزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت و دوازدهمین دوره مسابقات پس از اردوهای آمادگی سازی به مسابقات جهانی مهارت در سال ۲۰۲۴ لندن اعزام می شوند.
در مرحله کشوری مسابقات مهارت ۶۴۲ نفر باهم رقابت کردند که از این تعداد ۵۴۵ نفر مرد و ۹۷ نفر زن بودند.
در سیزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت ۴۰ نفر مدال طلا، ۳۴ نفر نقره، ۴۵ نفر مدال برنز و ۲۱۵ نفر دیپلم افتخار گرفتند.
در این دوره از مسابقات کم سن ترین شرکت کننده ۱۳ سال داشت که در رشته لوله کشی و گرمایشی شرکت کرده بود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ، رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای و رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در این مراسم سخنرانی کردند.

وزیر کار: نرخ بیکاری در فارغ التحصیلان دانشگاهی ۱۰ برابر دارندگان مدرک دیپلم و کمتر از آن
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: نرخ بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی ۱۰ برابر کسانی است که مدرک دیپلم و یا کمتر از آن دارند.
آقای شیخ الاسلامی در مراسم پایانی سیزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت افزود: هم اکنون نرخ بیکاری در میان دارندگان مدرک دیپلم و زیرآن دو درصد و در فارغ التحصیلان دانشگاهی حدود ۲۰ درصد است.
وی این موضوع را نشانه ضعف نظام آموزشی دانست و گفت: شاید این موضوع خیلی متاثر از مسئولان نظام آموزشی نباشد اما در هر حال باید این مشکل را برطرف کنیم.
شیخ الاسلامی با بیان اینکه هم اکنون یکی از مهمترین و اصلی ترین اموری که باید همه مردم و مسئولان به آن اهتمام ورزند موضوع آموزش های مهارتی است، افزود: آموزش محوری، راهبرد اساسی و کلان برای پیشرفت و توسعه کشور و تحقق اهداف نظام و سند چشم انداز است.
وی گفت: نظام آموزشی علمی و تئوری درکشور ما رشد خوبی داشت اما نتوانست به تقاضای جامعه پاسخ دهد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: هم اکنون جوانان ما با تحصیل در مدارس و اخذ دیپلم و گذراندن دوره های آموزشی عالی و تکمیلی به محفوظات حجیم و متنوعی می رسند اما حلقه مفقوده این نظام آموزشی این است که توانایی و امکان مناسبی برای تبدیل این محفوظات به کار و فعالیت فراهم نیست.
مراسم پایانی سیزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت با حضور رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مجتمع فرهنگی نگین غرب برگزار شد و برترین های این دوره از مسابقات در آن معرفی و تجلیل شدند.


IRIBNews RSS MoreNews

تا این لحظه ۲نظر ثبت شده
  1. محمد کریمی:

    به دیپلم افتخاریا هیچی نیست هیف وقتی که برای این مسابقات صرف کردیم؟

  2. وحید فتحی:

    سلام اگه امکانش باشه به دیپلم افتخاریا هم توجه بشه.ممنون

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.