نیایش شبانه/ خدایا! ناتوان و حقیرم مرا دریاب

گردآوری شده توسط گروه وبگردی ممتاز نیوز:

نیایش فرصتی است برای پیوند با بی‌کرانه‌ها، زمانی است برای یافتن خویشتنِ خویش، عرصه‌ای است برای عرضۀ مخلوق به خالق. هر شب قطعه‌ای از تلاش برای این پیوند را پیشکش چشمان شما کاربران عزیز می کنیم.

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران؛
بارالها! ناتوانی ام را زمانی بهتر می یابم که توانایی بی انتهای تو، با همه اُبهتش در رنگ پوست یک نارنج، زل می زند در چشمانم. حقارتم را در برابر عظمت تو آن گاه می سنجم که محو تماشای خلقت یک گلبرگم، شیدای تجسم یک کوه، حیران اشکال میوه یک کاج.
معبودا! اگر آفریده تو هنر است، پس چه کسی لیاقت آن را دارد که خود را حتی لحظه ای هنرمند بداند و اگر تو خالقی، پس مخلوق تو کی می تواند بر سطح نمایان ترین اسرار خلقتت دست بکشد و از بی ادعاترین چشمه جاری حکمتت بنوشد؟!
خدایا! بنده حقیر را چه به کرشمه های بلند ملکوتی، و مخلوق سست را چه به سرسختی.الهی! هرکس نگاه عاشق تری دارد به جهان، نگاه عاشقانه ترش بخش؛ چون شیفتگی، جوانه بندگی است.

برای مشاهده مجله شبانه اینجا کلیک کنید

مطالب مرتبط :

مصوبه ۷۰۰ میلیارد ریالی دولت برای خشکسالی اصفهان/تأخیر هیأت ایرانی در مراسم ماندلا به روایت یک منبع اصولگرا
مهمترین عناوین روزنامه های یکشنبه
گزیده ای از سرمقاله روزنامه های یکشنبه
شب یلدا از دیدگاه آیت الله جوادی آملی
صفحه اول روزنامه های یکشنبه


باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.