» نشانههای عاشق شدن یک مرد را بشناسیداگر شما هم جزو آن افراد هستید احتمالا این سوال برای شما پیش می آید که چگونه می توانید عشق فردی که قرار است یک عمر در کنارش زندگی کنید را بسنجید.برای این که بدانید نامزدتان عاشق شماست یا نه، هزاران راه وجود دارد.
» عکس هایی از سوژه های خنده دار ایرانی !!!عکس هایی از سوژه های خنده دار ایرانی !!!
» فـال روزانه /۰۷/۲۳شما امروز هم از اعتماد به نفس بیشتری برخوردارید و هم از جذابت بیشتری. ممکن است به خرید بروید یا احساس کنید که احتیاج به گردش و بیرون رفتن دارید.
» تاثیرات بسیار جالب و خواندنی رنگ قرمز بر روی انساندانشمندان آمریکا در بررسیهای خود نشان دادند که تماشای رنگ قرمز واکنشهای بیننده را سریعتر و قویتر می کند. مهر:محققان دانشگاه روچستر در این تحقیقات نشان دادند که وقتی فردی رنگ قرمز را می بیند واکنشهای سریعتر و قویتری از خود بروز می دهد اما این اثر زمان کوتاهی را طی می کند این واکنش سریع و قدرت بالا، همان چیزی است که برای مثال، وزنه برداران به آن نیاز دارند.
» عکسهای از تصادف وحشتناک یک خودرو لامبورگینیعکسهای از تصادف وحشتناک یک خودرو لامبورگینی
» تصاویر عجیب النگوهای نقره زنانهصاویر عجیب النگوهای نقره زنانه
» تلفن همراه + پلیاستیشن در یک گوشی جدید !!این تلفن همراه به پردازنده یک گیگاهرتزی کوآلکام (Qualcomm MSM8655) پردازنده ای که پیش از این در تلفن همراه G2 بکار رفته بود اما با ۲۰۰ مگاهرتز سرعت پردازش بیشتر، مجهز است و از یک گیگابایت رم داخلی و صفحه نمایشی مابین ۳٫۷ تا ۴٫۱ اینچ برخوردار است.
» فال ازدواج پسران مجرد !!! (طنز)اسفند : یک روز اتفاقی چشمت به پیر زن همسایه می افته و ناخودآگاه عاشقش میشی و موضوع رو به مامانت میگی اما اونا مخالفت می کنن و میگن این سن مامان بزرگتو داره اما تو میگی مهم عشق و تفاهمه که ما داریم سن و سال که مهم نیست و با مخالفت شدید پدر و مادر با هم ازدواج می کنین اما شب عروسی عروس از شدت خوشحالی سکته می کنه و می میره.
» غار اصحاب کهف به روایت تصاویرتوصیف شرایط و وضعیت اصحاب کهف، قرن شانزدهم در فرهنگ کلیسای پروتستان عمومیت یافت و جان دون از شعرای قرن شانزدهم شعری در این رابطه سروده است.
» ۱۰ اشتباه رایج آقایون در مدما در یک دنیای پیچیده و شلوغ زندگی می کنیم که افراد با ملاحظه در موقعیت ها و مجالس مختلف سعی می کنند به صورت شکیل لباس بپوشند. در یک کلام می توان گفت که درست لباس پوشیدن، یعنی احترام گذاشتن به خود و دیگران.
![]()
مجله اینترنتی ممتازنیوز سرگرمی و تفریحی اخبار روز