واکنش غفوری فرد به تهمت نقدی به خاتمی:شنیده​ام شاه عربستان گفته مدارک این پول دادن​ها را به آنها هم بدهیم!

۱۰م آذر ،

عضو حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اتهام زنی به خاتمی مبنی بر دریافت پول از عربستان گفت: شنیده​ام که پادشاه عربستان هم گفته مدارک این پول دادن​ها را به آنها هم بدهیم!

حسن غفوری​فرد نماینده سابق تهران در مجلس که مهمان کافه خبر بود، در پاسخ به سوالی که به بخری گمانه​زنی​ها دربارهٔ نامزدی سیدمحمد خاتمی اشاره داشت، گفت:  می​دانم آقای خاتمی این نگرانی را دارد که اگر به عرصه بیاید و نامزد شود، تایید صلاحیت نشود. نمی​دانم که تایید صلاحیت بشود یا نشود اما فکر می​کنم که به سبب همین نگرانی خودش نامزد نمی شود. در انتخابات دور قبل هم که این مشکلات نبود و مسائل سال ۸۸ رخ نداده بود، پس از اعلام نامزدی کوتاه مدتی، به هر سببی احساس کرد که به صلاح نیست ادامه دهد و کناره گیری کرد. الان هم فکر نمی کنم که خاتمی خودش به عرصه بیاید. اما این احتمال هست که کسی با حمایت آقای خاتمی و توسط آقای خاتمی اجماع بین اصلاح طلبان بوجود بیاید تا از این نامزد حمایت کنند.

وی در بخشی از این گفت و گوی مفصل با اشاره به اینکه فاصله بین دو طیف اصلاح طلب و اصولگرا بسیار بسیار شده است، ادامه داد: به طور مثال نسبت​های بسیاری به آقای خاتمی داده شده است. از ارتباطش با اسرائیل، کمونیست​ها و بهایی گرفته تا پول گرفتن از عربستان و آتش زدن قرآن، پرچم ایران و امام حسین و حتی پاره کردن عکس امام! من نمی​دانم کسانی که چنین تهمت​هایی زده​اند چطور می​خواهند در پیشگاه خدا جوابگو باشند. مگر می​شود که ایشان قرآن آتش بزند؟ واقعا آقای خاتمی با بهایی​ها ساخت و پاخت داشته است؟ ممکن است بین اصلاح طلبان، پنج نفر یا ۱۰ نفر چنین ارتباطی داشته باشند، اما نباید این موارد را به همه آنها تعمیم داد. یکی از راه های دشمن برای اختلاف افکنی این است که بعضی اشخاصش را در یک گروه و بعضی دیگر را در گروه مقابل نفوذ می دهد تا این دو گروه را با هم به دعوا بیاندازند!

به گفته وی، تا این مسائل مشخص نشود و کسانی که مرتکب جنایاتی مثل آتش زدن قرآن یا اهانت به عزاداری حضرت سیدالشهدا شدند، مشخص نشوند و تا اصلاح طلبان رسما و به طور شفاف این کارها را محکوم نکنند و از آنها تبری نجویند، هیچ امکانی برای نزدیک شدن دو طیف وجود ندارد.
غفوری​فرد افزود: به نظر اینجانب کوتاه​ترین و آسان​ترین راه برای اصلاح طلبان محکومیت فتنه عاشورای سال ۸۸ و تبری از کسانی است که این فاجعه را ایجاد کرده​اند می​باشد.

عضو حزب موتلفه در واکنش به اینکه «برخی از این مسائل از جمله پول گرفتن خاتمی از عربستان از تریبون​های مختلف حتی نماز جمعه هم مطرح شد»، نیز گفت: بله. من حتی شنیده​ام که پس از آن پادشاه عربستان هم گفته بود که مدارک این پول دادن​ها را به آنها هم بدهیم!

غفوری​فرد در واکنش به اینکه بعضی معتقدند مشایی و رحیمی توان عبور از فیلتر شورای نگهبان را ندارند؛ گفت: تصمیم گیری در این باره با شورای نگهبان است و نمی توانم قضاوت کنم که تایید صلاحیت می‌شوند یا نه. اما بر اساس آنچه در قانون اساسی آمده، رئیس جمهور باید از رجال سیاسی یا مذهبی باشد. کسانی که در سطح معاون رئیس جمهور، وزرا و نمایندگان مجلس باشند، مصداق رجل سیاسی می باشند. آقای مشایی، اگر چه به عنوان رئیس سازمان میراث فرهنگی معاون رئیس جمهور بود اما وقتی او را به عنوان معاون اول معرفی شد، حضرت آقا با ایشان مخالفت کردند. به همین سبب رئیس جمهور او را به عنوان مسئول دفتر خود منصوب کرد که می‌بینید عملا نقش او در تصمیم گیری‌ها پررنگ تر از معاون اول است! بر اساس متن قانون می توان مشایی را رجل سیاسی تصور کرد. البته مدیر، مدبر و ولایی بودن هم از دیگر شروط نامزدی ریاست جمهوری است.

وی با بیان اینکه «ممکن است بعضی بگویند که مشایی ایرادهایی دارد»، ادامه داد: آقای مشایی هم می‌تواند بگوید هر کسی هر ایراد و پرونده‌ای از من در قوه قضاییه دارد بیاید و اعلام کند. ظاهرا هیچ پرونده ای هم وجود ندارد. بنابراین احتمال مطرح شدن نامزدی مشایی و تایید صلاحیتش هم هست. آقای احمدی نژاد هم که با همه وجود از آقای مشایی حمایت می‌کند و حتی اعلام کرده بود که افتخار می‌کند معاون اول مشایی در دولت او باشد.

به گفته وی اگر مشایی تایید صلاحیت نشود، او پشت سر نیروی دومی قرار می‌گیرد که از سوی دولت برای انتخابات مطرح خواهد شد. یعنی از الهام، صالحی، نیکزاد یا شیخ الاسلام حمایت خواهد کرد و آقای رئیس جمهور و مشایی می‌کوشند تا به هر نحو ممکن (البته از طرق قانونی) تاثیر مثبت در آرای این فرد دوم داشته باشد.

غفوری فرد معتقد است: مشایی اگر کاندیدا بشود، در انتخابات ریاست جمهوری تاثیر گذار خواهد بود. چه تایید صلاحیت بشود و چه نشود.

وی در پاسخ به سوالی که به احتمال نامزدی رحیمی اشاره داشت، گفت: اولا معلوم نیست که او کاندیدا باشد و به نظر می‌رسد تاکید آقای رئیس جمهور بر نامزدی آقای مشایی باشد. تا کنون از خود آقای رحیمی هم نشنیده‌ایم که تمایلی به نامزدی داشته باشد.

عضو حزب موتلفه اسلامی در پاسخ به اینکه «مشایی هم تا کنون نگفته که متمایل به نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری باشد»، افزود: چرا من به طور غیر مستقیم این را از ایشان شنیده​ام. شنیده​ام که او علاقمند است و کارهای انتخاباتی​اش را هم آغاز کرده و حتی مشغول فوق لیسانس گرفتن است تا اگر قانون انتخابات تغییر کرد، بتواند نامزد شود.


خبرگزاری انتخاب |
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.