پیدا شدن و نجات جوان ۲۱ ساله‌ای مفقودی در مناطق کوهستانی شهرستان رودبار

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گیلان از پیدا شدن و نجات جوان ۲۱ ساله‌ای که در مناطق کوهستانی شهرستان رودبار مفقود شده بود، پس از دو روز عملیات جستجو خبر داد.

پیدا شدن و نجات جوان ۲۱ ساله‌ای مفقودی در مناطق کوهستانی شهرستان رودبار

به گزارش ممتاز نیوز، هادی سلیمی عصر پنجشنبه در گفتگو با رسانه ها اظهار کرد: در پی اعلام گزارش مفقودی یک جوان ۲۱ ساله در شهرستان رودبار به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان (EOC)، بلافاصله تیم‌های امدادی جمعیت هلال‌احمر برای جست‌وجوی فرد مفقودشده به منطقه اعزام شدند.

وی افزود: دو تیم سه‌نفره از پایگاه شهدای امدادگر دیلمان با حضور در منطقه شاه‌شهیدان، روستای اسپهبدان و محدوده کفترخانی، عملیات جست‌وجو برای یافتن فرد مفقودشده را آغاز کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گیلان با اشاره به تداوم عملیات جست‌وجو گفت: نیروهای امدادی طی دو روز به صورت مستمر نقاط مختلف منطقه را مورد بررسی قرار دادند تا سرنخی از فرد مفقودشده به دست آورند.

سلیمی ادامه داد: سرانجام پس از دو روز جستجوی مستمر، جوان ۲۱ ساله توسط نیروهای امدادی پیدا و عملیات جست‌وجو با موفقیت به پایان رسید.

انتهای پیام/


حوادث

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.