۵ روش برای مدیریت کارمند اعصاب خُردکن!

گردآوری شده توسط گروه موفقیت ممتاز نیوز

 چگونه می توان در محل کار با همکار یا کارمندی که سبب ناراحتی و اعصاب خوردی شما بشود، کنار آمد؟ این مساله واقعا نوعی درگیری داخلی است و عادت کردن به اخلاق های بد طرف مقابل نیز سخت ترین کار دنیا است. اما این مساله هم راهکار دارد.

ابتدا باید از خود بپرسید: چرا حضور این فرد مرا آزار می دهد؟

این شرکت مال شما است. چرا فردی را استخدام می کنید که روی اعصاب شما راه برود و روحیه تان را خراب کند؟ چرا او را اخراج نمی کنید؟ اگر کارمندی تا این اندازه احمق و آزاردهنده است، بهترین کار اخراج او است. اما اگر یکی از کارمندان شما فرد بد و زننده ای نیست و فقط بعضی کارهای او سبب ناراحتی شما می گردد، بهتر است برای حل این مساله راهی پیدا کنید.

البته وجود انسان های مخالف در یک شرکت بد هم نیست. آنها با اختلاف عقیده و سلیقه خود بحث و گفت‌وگوهایی در شرکت به وجود می آورند که می توانند نتایج سازنده ای در بر داشته باشند. اما وجود آدم هایی که صد سال حاضر نیستید حتی یک دقیقه هم خارج از شرکت با آنها برخورد یا مکالمه داشته باشید، گاهی به قدری آزار دهنده است که خلاقیت ما را نیز از بین می برند و سبب می شوند همه ذهنتان درگیر کارهای زشت و رفتارهای اعصاب خوردکن او بشود.

اما چگونه باید این فرد را مدیریت کرد؟

•    کارهای او را بد تصور نکنید

از نقطه نظر کاربردی در مورد مسایل کاری و اصول مدیریتی، دوست داشتن بسیار اشخاصی که آنها را مدیریت می کنید بسیار سخت تر از دوست داشتن کم آنها است. کارمندانی که مدیرها بیشتر آنها را دوست و قبول دارند آنهایی می باشند که خوب کار می کنند، خبرها بد ندارند و ثابت رفتار می کنند.

•    برخورد خوبی داشته باشید

علیرغم همه احساس های بدی که به کارمند خود دارید، باید مراقب رفتار و طرز برخورد خود با او باشید. وظیفه شما به عنوان مدیر این است که عادلانه و بدون دخالت احساسات شخصی در مورد کارمندان تصمیم گیری کنید و اگر کارمند آزاردهنده مستحق پاداشی بود، آن را از او دریغ نکنید.

•    تمرکز روی خود

به جای اینکه مدام به کارهای آزاردهنده کارمند خود بیندیشید، به این فکر کنید که شما چرا این گونه واکنش نشان می دهید.  آنها چیزی را درست نمی کنند و فقط اوضاع را بدتر می کنند. شما به جای اینکه به آنها توجه کنید، ببینید واقعا چه مسایلی سبب ناراحتی و آزار روحی شما می شوند؟  پس از کشف آنها مسلما می توانید کنترل بهتری روی آنها داشته باشید و واکنش های ملایم تری نشان دهید.

•    غرض‌مندی خود را در تصمیمات دخالت ندهید

اگر فردی روی اعصاب شما بود و نمی توانستید رفتارهایش را تحمل کنید، هرگز غرض‌مندی خود را در واکنش های خود به کارهای خوب یا بد او دخالت ندهید. در این مواقع بهتر است با خود صادق باشید و از خود بپرسید: «آیا کاری که با او می کنم همان استانداردی است که برای بقیه اجرا می کنم؟»

•    زمان بیشتری را با هم باشید

شاید این راهکار به هیچ وجه موردپسند شما نباشد و حتی دلتان نخواهد در مورد آن چیزی بشنوید. اما صرف زمان بیشتر در کنار چنین کارمندانی سبب می گردد تا راحت تر با رفتارهای او کنار بیایید.


مجله اینترنتی ممتاز | پورتال خبری و سبک زندگی
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.