“بازار طلا” از قاب آخرین روز هفته /”سکه” ۹۵۷ هزار تومان/ “دلار” ۳۱۰۵ تومان

گردآوری شده توسط گروه اقتصاد ممتاز نیوز:

افزایش اونس جهانی در کنار افت دلار داخل بازار طلای تهران را با رشد اندک قیمتها روبرو و ارزش هر گرم طلا به ۹۷ هزار و ۶۲۶ تومان رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، بازار طلای تهران در واکنش به تقابل روندی اونس جهانی و دلار داخل تاحدودی ارزش هر مثقال طلای ۱۷ عیار را بالا برد و با بهای ۴۲۳ هزار تومانی این فلز طلایی را معامله کرد.
در همین راستا هر گرم طلای ۱۸ عیار خام با بهای ۹۷ هزار و ۶۲۶ تومان فروخته شد.

براساس این گزارش، به دنبال انتشار متن مذاکرات نشست ماه گذشته فدرال رزرو و تأثیر آن بر کاهش ارزش دلار، قیمت جهانی طلا امروز را با افزایش آغاز و به بالاترین حد در یک هفته اخیر رسید.

متن مذاکرات نشست فدرال رزرو نشان می دهد که بانک مرکزی این کشور هنوز تصمیم روشنی برای افزایش نرخ بهره در کوتاه مدت نخواهد داشت.

امروز هر اونس طلا با بهای ۱۳۲۹ دلار و ۶۰ سنت در بازارهای جهانی معامله شد.

گفتنی است، قیمت فلزات طلایی به شرح جدول ذیل است

هر مثقال طلای ۱۷ عیار

۴۲۳ هزار تومان

هر گرم طلای ۱۸ عیار

۹۷ هزار و ۶۲۶ تومان

هر گرم طلای ۲۴ عیار

۱۳۰ هزار و ۱۶۸ تومان

اونس جهانی

۱۳۲۹ دلار و ۶۰ سنت

امروز بازار سکه متأثر از رشد اونس واکنشی مثبت اختیار کرد که البته افت دلار داخل مانع از افزایش بیشتر قیمتها شد.

بالاترین حد در یک هفته اخیر ارزش سکه ها را افزایش داد که البته افت دلار این رشد را محدود و در سکه بهار آزادی به ۱ هزار تومان رساند و این سکه نیز با بهای ۹۵۷ هزار تومان به فروش رسید.

ارزش سکه بهار آزادی در طرح قدیم با رشد ۲ هزار تومانی به ۹۵۵ هزار تومان رسید.

اما هر نیم سکه و ربع در بازار امروز بدون تغییر بها بر ۴۷۸ و ۲۶۶ هزار تومان و سکه ۱ گرمی بر ۱۷۷ هزار تومان قرار گرفتند.

شایان ذکر است، امروز قیمت انواع سکه طبق جدول ذیل است.

سکه امامی

۹۵۷ هزار تومان

سکه قدیم

۹۵۵ هزار تومان

نیم سکه

۴۷۸ هزار تومان

ربع سکه

۲۶۶ هزار تومان

سکه ۱ گرمی

۱۷۷ هزار تومان

امروز بازار ارز شاهد نوسان محدود ارزها و البته کاهشی آنها بود که دلار با بهای ۳۱۰۵ تومان به فروش و با نرخ ۳۰۹۰ تومان خریداری می شود.

بر اساس این گزارش، هر یورو و پوند انگلیس با بهای ۴۲۴۵ و ۵۳۲۰ تومان به فروش و با قیمت ۴۲۲۵ و ۵۲۹۰ تومان خریداری می شوند.

گفتنی است، هر درهم امارات نیز با قیمت ۸۴۷ تومان فروخته و با بهای ۸۴۰ تومان خریداری می شود.

— .

باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.