گردآوری شده توسط گروه اقتصاد ممتاز نیوز:
کارشناس هواشناسی در گفتگو باشگاه خبرنگاران؛
گودرزی گفت: امروز در بخش هایی از شرق و جنوب شرق کشور وزش باد و گرد و خاک ادامه خواهد داشت و در سه روز آینده در برخی مناطق جنوب شرق در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و رگبار و رعد و برق پراکنده پیش بینی میشود .
وی اظهار داشت: طی سه روز آینده قسمت های شرقی دریای عمان و از روز یکشنبه دریای خزر مواج خواهد بود و از اواخر وقت فردا و طی روز یکشنبه افزایش وزش باد در جنوب غرب کشور در برخی مناطق باعث باد و گرد و خاک خواهد شد.

گودرزی تصریح کرد: در سه روز اینده در نیمه شمالی کشور افزایش نسبی دما پیش بینی می شود همچنین از اواخر وقت فردا و طی روز یکشنبه افزایش وزش باد در جنوب غرب کشور در برخی مناطق باعث باد و گرد و خاک خواهد شد.
کارشناس هواشناسی در خصوص وضعیت آب و هوای تهران طی روزهای آینده افزود: آسمان تهران امروز، صاف، در شهرهای جنوبی باد و گرد و خاک و فردا، صاف، در شهرهای جنوبی باد و گرد و خاک و روز یک شنبه، صاف در شهرهای جنوبی باد و گرد و خاک در اواخروقت وزش بادشدید پیش بینی می شود و همچنین در تهران افزایش نسبی دما رخ خواهد داد و هوا نسبتا گرمتر خواهد شد و فردا دمای تهران به ۴۱ درجه می رسد .
نام استان | بیشینه دما | کمینه دما | نام استان | بیشینه دما | کمینه دما |
آذربایجان شرقی | ۳۶ | ۲۵ | فارس | ۴۰ | ۲۳ |
آذربایجان غربی | ۳۲ | ۱۹ | قزوین | ۴۱ | ۲۲ |
اردبیل | ۲۶ | ۱۷ | قم | ۴۲ | ۲۴ |
اصفهان | ۳۸ | ۲۳ | کردستان | ۴۰ | ۱۹ |
البرز | ۳۷ | ۲۶ | کرمان | ۳۸ | ۱۶ |
ایلام | ۴۱ | ۲۴ | کرمانشاه | ۴۳ | ۲۰ |
بوشهر | ۳۴ | ۳۱ | کهکیلویه و بویراحمد | ۳۸ | ۲۰ |
تهران | ۴۰ | ۲۹ | گلستان | ۳۷ | ۲۴ |
چهارمحال و بختیاری | ۳۵ | ۱۴ | گیلان | ۳۲ | ۲۲ |
خراسان جنوبی | ۳۵ | ۱۶ | لرستان | ۴۴ | ۲۱ |
خراسان رضوی | ۳۳ | ۱۹ | مازندران | ۳۴ | ۲۵ |
خراسان شمالی | ۳۵ | ۱۹ | مرکزی | ۳۸ | ۲۵ |
خوزستان | ۴۸ | ۳۶ | هرمزگان | ۴۰ | ۳۱ |
زنجان | ۳۶ | ۱۹ | همدان | ۳۸ | ۱۷ |
سمنان | ۴۰ | ۲۸ | یزد | ۴۱ | ۲۶ |
سیستان و بلوچستان | ۳۸ | ۲۵ |
|
|
|
انتهای پیام/
— .
باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com