انقلابیون یمن خواهان تغییر اساسی در حکومت این کشور می باشند

۱۴م دیماه ،

یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: خواسته اصلی انقلابیون یمنی تغییر اساسی در سیستم حاکمیتی این کشور بود که اجرا نشد چراکه همچنان عناصر دیکتاتوری “عبدالله صالح” در حال حکم‌رانی می باشند.

جواد منصوری در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران با اشاره به انقلاب مردمی کشور یمن گفت: دیکتاتوری “علی عبدالله صالح” پس از ۳۳ سال سرنگون شد که این امر بسیار مهمی محسوب می‌شود چراکه یک شخص مستبد برکنار شد.

وی ادامه داد: حرکت‌های انقلابی مردم یمن ادامه دارد چراکه با وجود برکناری “عبدالله صالح”، انقلابیون این کشور به اهداف و خواسته‌های خود نرسیده و تا زمان نیل به این اهدافشان از پا نخواهند نشست.

این کارشناس مسائل بین‌الملل در پایان یادآور شد: خواسته اصلی انقلابیون یمنی تغییر اساسی در سیستم حاکمیتی این کشور بود که اجرا نشد چراکه همچنان عناصر دیکتاتوری “عبدالله صالح” در حال حکم‌رانی می باشند.

انتهای پیام/


باشگاه خبرنگاران
باز بازنشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.