سرمایه گذاری در حوزه گردشگری در خودکفایی اقتصاد ملی موثر است

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا، ‘ سیف الله امینیان ‘ در همایش توسعه زیر ساخت های گردشگری منطقه کاشان در تالار اجتماعات شهرداری قمصر، گفت: رونق میراث فرهنگی بهترین عرصه در محقق شدن خودکفایی در اقتصاد داخلی است.

وی افزود: سرمایه گذاری در این بخش، علاوه بر حفظ اصالت و فرهنگ ایرانی، سود خوبی در بازارهای داخلی و خارجی عاید مناطق فرهنگی می کند.

این کارشناس میراث فرهنگی تاکید کرد: به عنوان نمونه منطقه کاشان از یکسو به کویر مرکزی و جاده قدیم ابریشم منتهی شده و در سوی دیگرش مناظر زیبایی در دامنه کوه کرکس جلوه نمایی می کند.

امینیان، تصریح کرد: شهرستان های کاشان، آران و بیدگل، نطنز و حوزه های اطراف بایستی با صرف نظر از مرزهای سیاسی، به ساماندهی میراث فرهنگی خود اقدام کرده و موجب رونق گردشگری منطقه شوند.

وی افزود: همچنین آموزش به مردم و اصناف مختلف در برخورد با گردشگران در جذب توریست و رونق گردشگری نقش بسزایی دارد.

رییس هیات مدیره جامعه مهندسان شهرسازی ایران نیز توجه به میراث فرهنگی را هم ردیف بحث های کلان کشور دانست.

‘ علی نوذرپور ‘ افزود: مدیران محلی در شناساندن ظرفیت ها و توجه دادن به عرصه های گردشگری و حفظ میراث فرهنگی منطقه خود، نقش اصلی را دارند.

وی تاکید کرد: شهرداری ها و دهیاری ها بایستی در ساخت و سازهای شهری و روستایی به حفظ و نگهداری آثار ارزشمند تاریخی توجه کرده و بخصوص در روستاها به معرفی و شناسایی میراث فرهنگی اهتمام بیشتری داشته باشند.

شهردار کاشان نیز با اشاره به ظرفیت های عظیم گردشگری در کشور و ارزآوری صنعت توریسم، گفت: از نظر جاذبه های محیطی، مناظر و مکان های بی نظیری در ایران وجود داشته؛ بطوری که جزو ۱۰ کشور اول جهان هستیم.

‘ سعید مدرس زاده ‘ تاکید کرد: اما زیر ساخت های لازم برای جذب گردشگر حتی در شهرها وجود نداشته و وضعیت خوبی در این زمینه نداریم.

وی افزود: به عنوان نمونه سال گذشته حدود دو میلیون گردشگر به شهر کاشان وارد شدند که تنها ۳۰۰ هزار نفر در شهر اسکان یافتند که این امر نشانه نبودن امکانات و زیرساخت های مناسب است.

مدرس زاده آماده شدن زیر ساخت هایی نظیر تاسیسات زیربنایی، نیروی انسانی آموزش دیده، اطلاع رسانی، فرهنگ سازی در مردم منطقه برای برخورد با گردشگران و مرمت آثار تاریخی را در جذب گردشگران موثر دانست.

وی با تاکید بر اینکه گردشگری یکی از صنایع پاک و بدون آلودگی است که در عین حال درآمدهای بسیاری دارد، گفت: درآمدهای اقتصادی میراث فرهنگی و گردشگری بر خلاف سایر درآمدها پایدار بوده و بایستی مورد توجه قرار گیرد.

۱۷۲۴/۷۴۳۱/ ۳۴۰۴

انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) / کد خبر ۸۰۱۲۴۸۶۲


ایرنا: خبرگزاری جمهوری اسلامی

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.