
تلفات جادهای ۶ درصد کاهش یافت
ممتازنیوز: رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای کشور از کاهش شش درصدی تلفات جاده ای در نیمه نخست سال جاری خبر داد.
افندیزاده تصریح کرد: در پنج ماهه اول سال بیش از ۵٫۲ درصد کاهش تلفات داشتیم که امیدواریم آمار این بخش تا پایان شهریور به شش درصد برسد.
وی خاطر نشان کرد: از ابتدای قانون برنامه پنجم به دولت تکلیف شده تا سالانه ۱۰ درصد کاهش تلفات داشته باشد که در پایان سال ۹۰ شاهد کاهش ۱۴ درصدی تلفات در حوزه حمل و نقل برون شهری و روستایی بودیم و انشاالله امیدواریم در پایان سال ۹۱ به ۱۰ درصد کاهش دست یابیم و این در حالی است که سالانه حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار وسیله نقلیه به ناوگان اضافه می شود.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای در گفتوگو با پایگاه اطلاع رسانی دولت افزود: آنچه برای ما مهم است این است که بتوانیم با ایجاد نظم و مقررات در جادههای کشور بالاخص استفاده از کمک خود مردم تعداد تلفات را در سوانح رانندگی کاهش دهیم.
پرشین خودرو | RSS