واژه فارسی شده کمپینگ مشخص شد

معاون واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: کمپ، اقامتگاه غالبا موقت ارزان قیمت با چادر یا امثال آن است که فرد یا دولت آن را دایر می‌کند.

واژه فارسی شده کمپینگ مشخص شد

به گزارش ممتاز نیوز، معاون واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی با اشاره به پرکاربرد بودن واژه فرنگی «کمپینگ» بیشتر در حوزه گردشگری، گفت: لازم بود تا فرهنگستان یک واژه و معادل فارسی، جایگزین آن کند.
نسرین پرویزی افزود: فرهنگستان برای معادل‌سازی کمپینگ، از واژه‌های قدیمی زبان فارسی یعنی اردو و اردوگاه استفاده کرد.
معاون واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی گفت: کمپ، اقامتگاه غالبا موقت ارزان قیمت با چادر یا امثال آن است که فرد یا دولت آن را دایر می‌کند.
نسرین پرویزی با بیان اینکه فرهنگستان، پیش‌تر واژه‌های اردو و اردوگاه را معادل واژه فرنگی “کمپ” تصویب کرده بود، افزود: کارشناسان واژه‌سازی در فرهنگستان، پس از بررسی، واژه فارسی “اردو زدن” را جایگزین «کمپینگ» کردند.

گروه‌های تخصصی واژه‌گزینی با حضور استادان و کارشناسان از رشته‌های گوناگون علمی در فرهنگستان زبان و ادب فارسی فعالیت می‌کنند و در سال‌های گذشته حدود ۶۵ هزار واژه در حوزه‌های مختلف تصویب کرده اند.

انتهای پیام/


فرهنگ و هنر
کتاب و ادبیات

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.