آیت الله جوادی آملی: یا اختلاس داریم یا به جان هم می افتیم/ روزی تازیانه ضعف مدیریت امروز را خواهیم خورد

خبرگزاری آریا- آیت الله عبدالله جوادی آملی، مذاکرات ایران با گروه ۱+۵ در مسکو را همانند مذکرات استانبول و بغداد نوعی تعلل غربی ها و وقت کشی آنها عنوان کرد.  
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از حوزه، این مرجع تقلید، پیش از ظهر امروز در دیدار اعضای شورای مرکزی جامعه اسلامی مهندسین گفتند:  غرب وقتی با دست خالی سراغ مبانی رفت، مواد حقوقی دلخواه از خود در می‌آورد و به همین دلیل در بغداد و در ترکیه معطل کردند و در مسکو هم معطل خواهند کرد و این اعمال را عدل هم می دانند.
آیت الله جوادی آملی با بیان این که تا قانون گذار منبع شناس نباشد، دستش خالی است و عرفی فکر می کند،  ادامه دادند: ما با این همه امکانات در کشور فقر زیادی داریم؛ کشوری که این همه آب و خاک دارد، در عین حال عده زیادی هم فقیر هستند .

*روزی تازیانه ضعف مدیریت را خواهیم خورد

ایشان ادامه دادند: کشور ما چهار فصل است؛ آب فراوان دارد که هرز می رود، خاک فراوان، ولی در عین حال بیکار و فقیر هم دارد ؛ ضعف مدیریت یعنی همین؛ امکانات فراوان، درگیری زیاد و عده ای هم بیکار و فقیر؛ نتیجه این است که روزی تازیانه این کار را خواهیم خورد.
این مفسربرجسته قرآن یادآورشدند: با این همه امکانات، در کشور یا اختلاس است و یا به جان هم می افتیم و باندبازی می کنیم.
معظم له تاکید کردند: مسئله فقر و گرانی چیزی نیست که عادی از کنار آن بگذریم و توقع داشته باشیم با موعظه و اخلاق بتوان جوانان بیکار و فقیر را آرام کنیم؛ این توقع بی جایی است.
این مرجع تقلید با بیان این که تا ما منبع علمی نداشته باشیم، معنای عدل روشن نیست، تصریح کردند: در این صورت نه امنیت است و نه استقلال و نه مساوات و نه مواسات خواهد بود و وقتی منبع نباشد، به دلخواه قانون می گذاریم.

*تفکیک قوا پذیرفته شده است

ایشان با بیان این که خداوند ما را بدون سرمایه باقی نگذاشته است، بیان کردند: تفکیک قوا که در کشور ما و کشورهای دیگر پذیرفته شده است، چیز خوبی است و در درون ما هم وجود دارد؛ در کشورهای غربی قانون وضع می کنند و قانونگذارند، اما در کشور اسلامی، ما براساس منابع قانون شناس هستیم و تنها قانونگذار حقیق خداوند است.
این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که هندسه از علوم پربرکت دینی است، اظهار داشتند: انسان هر قدر هم مهندس باشد، مونتاژگر آفریده های الهی است و ریاضیدان و مهندس بنابر نظم عالم و درک آن، مهندس و ریاضیدان می شود؛ مهندس و ریاضیدان سلسله مفاهیمی را بلد است و از خارج گرفته است و گرنه خداوند هر چیزی را به اندازه خود و در جای خود خلق کرده است.
ایشان ادامه دادند: جریان مهندسی و ریاضی این است که هر چیزی در جای خود باشد و ما هر جا باشیم نیازمند منبع الهی هستیم حال در مجلس یا در بیرون آن باشیم.
معظم له تاکید کردند: جامعه وقتی به مقصد می رسد که سه عنصر محوری یعنی مواد قانونی، استخراج مواد از مبانی و استخراج مبانی از منبع را داشته باشد و فرق نظام اسلامی با غیر اسلامی در این است که ضلع سوم در نظام غیراسلامی وجود ندارد.
این مرجع تقلید یادآور شدند: ملحدان و مشرکان و مسیحیان و بقیه نیز مواد حقوقی و مبانی دارند اما منبع ندارند و مهمترین مبنا برای آنان عدل است که خود عدل مفهومش روشن است اما حقیقت عدل در نهایت خفاست.

*سازمان ملل ظالمانه فکر می کند

ایشان با بیان این که عدل یعنی هر چیزی را در جای خود قرار دادن تصریح کردند: تنها خداوند که همه چیز را آفریده است، جایگاه هر چیزی را می داند والا سازمان ملل دستش خالی است؛ زیرا منبع ندارد به همین دلیل حزب الله را تروریست می نامد؛ او از عدل می گوید، اما ظالمانه فکر می کند،چون منبع ندارد.
آیت الله جوادی آملی در پایان تاکید تاکید کرد: خداوند است که می داند جایگاه زن و مرد و شراب و سرکه و همه چیز در کجاست، اما کسی که اشیاء و انسان را خلق نکرده از کجا می داند جایگاه آنان چیست، به همین دلیل بر اساس هوا و هوس تصمیم می گیرد و آن را عین عدل می داند.

 


خبرگزاری آریا

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.