ابهامات در بورسیه ۳ هزار دانشجو قابل چشم پوشی نیست/ شواهد از بی‌عدالتی در اعطای بورسیه خبر می‌دهند

گردآوری توسط گروه آموزش ممتازنیوز

ابهامات در بورسیه ۳ هزار دانشجو قابل چشم پوشی نیست/ شواهد از بی‌عدالتی در اعطای بورسیه خبر می‌دهند

ابهامات در بورسیه ۳ هزار دانشجو قابل چشم پوشی نیست/ شواهد از بی‌عدالتی در اعطای بورسیه خبر می‌دهند

بحث بورسیه ۳ هزار دانشجو از سوی وزارت علوم ابهامات و چالشهای فراوانی به همراه داشت که به سبب شکایات فراوان دانشجویان هفته آینده در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بررسی می‌شود.

به گزارش ممتاز به نقل از باشگاه خبرنگاران، زهره طبیب‌زاده عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس  اظهار داشت: از دو سال قبل تاکنون شکایات فراوانی جهت اعطای بورس به دانشجویان به مجلس مطرح شد که اغلب اشخاصی بودند که از دو سال قبل درخواست بورس داده بودند اما به سبب کمبود منابع دولت، درخواست آن‌ها به تعویق افتاد. 

وی گفت: اما در حال حاضر ابهامات فراوانی در بورسیه ۳۰۰۰ دانشجو وجود دارد که قابل چشم‌پوشی نیست از جمله اینکه کسانی که قبلا مصاحبه شده بودند و مصاحبه‌شان پذیرفته شده بود مجددا مصاحبه شدند. 

وی افزود: حتی شکایاتی داشتیم از کسانیکه قول بورس گرفته‌اند و شرایط کار و زندگی خود را به همین سبب کاملا تغییر دادند اما به آن‌ها بورسیه تعلق نگرفت. 

وی با بیان اینکه به سبب بررسی بودجه این موضوع در هفته آینده بررسی می‌شود، خاطرنشان کرد: کمیسیون آموزش و تحقیقات شرایط اعطای بورسیه را به دقت رسیدگی خواهد کرد و در صورتی که از پاسخ وزیر علوم قانع نشد باید مجددا شرایط بورس بررسی و انجام گیرد. 

/۱۱۱/


اخبار ممتاز / دانشگاه
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.