اتصال بزرگراه تهران-قائم‌شهر به کمربندی ساری تا پایان امسال

۲۹فروردین۱۳،

مدیرعامل شرکت ساخت با اشاره به تکمیل بزرگراه تهران-رودهن-فیروزکوه-قائم شهر-ساری تا پایان سال و تخصیص ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به این پروژه در سال جاری، گفت: با تکمیل کمربندی ساری تا پایان امسال، این بزرگراه به ساری متصل می‌شود.

به گزارش consbank، احمد صادقی در حاشیه بازدید از قطعات در حال احداث بزرگراه تهران ـ رودهن ـ فیروزکوه ـ قائم شهر ـ ساری، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه محورهای منتهی به شمال از پرترددترین جاده‌های کشور است، تصریح کرد: به سبب وجود مناظر طبیعی و جنگل‌های شمال در کنار دیگر نعمت‌های خدادادی این منطقه، سالانه میلیون‌ها نفر از تهران و سایر نقاط کشور به سمت شمال مسافرت می‌کنند.

وی با اشاره به هدفگذاری‌های قبلی وزارت راه و شهرسازی برای تکمیل محورهای منتهی به شمال کشور، اظهار داشت: عملیات تکمیل محور تهران ـ رودهن ـ فیروزکوه ـ قائم شهر ـ ساری از سال‌های قبل آغاز شد اما به سبب مشکلات پیش رو طی ۱۰ سال این پروژه پیشرفت بسیار کمی داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: از سال ۱۳۹۰ این محور جزو اولویت‌های دولت قرار گرفت و با تزریق اعتبار و بازدیدهای مستمر، این پروژه پیشرفت مطلوبی داشت.

صادقی تصریح کرد: تا قبل از سال ۹۰ از کل طول ۱۸۷ کیلومتری این مسیر، حدود ۸۳ کیلومتر به صورت چهارخطه بزرگراه به بهره‌برداری رسید اما در سال‌های ۹۰ و ۹۱ حدود ۶۰ کیلومتر ساخته شد و قسمت عمده‌ای از مسیر به بزرگراه تبدیل شد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل اضافه کرد: با توجه به افتتاح اخیر کنارگذر جنوبی بومهن و محور گدوک ـ پل سفید به طول ۲۳ کیلومتر توسط وزیر راه و شهرسازی، طول باقیمانده مسیر ۶۰ کیلومتر است که توسط چهار پیمانکار در حال اجرا است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در این پروژه مطالبات پیمانکاران پرداخت و تملک اراضی انجام شده است، اضافه کرد: برنامه داریم تا پایان سال ۹۲ کل این محور چهارخطه شود.

صادقی افزود: تنها تونل ۵۰۰ متری این مسیر باقی می‌ماند که اجرای آن زمان‌بر است که طی توافق با مشاور و پیمانکار، تونل مذکور تا اردیبهشت ۹۳ آماده خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل با بیان اینکه طی دو سال اخیر بیش از ۱۲۰ میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده است، تصریح کرد: امسال نیز ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل اوراق مشارکت و اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای به این پروژه اختصاص می‌یابد.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: همچنین کمربندی ساری از سال‌های قبل بدون پیشرفت مانده بود اما از سال ۹۰ اعتبار مناسبی به آن اختصاص یافت.

صادقی اظهار داشت: تملک اراضی در کمربندی ساری آن انجام شد، بخشی از تملک آن مانده است که نسبت به آن امروز تصمیم‌گیری می‌شود.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل تأکید کرد: این مسیر نیز جزو پروژه‌هایی است که در سال ۹۲ تکمیل خواهد شد تا مسیر فیروزکوه تا پایان ۹۲ به کمربندی ساری متصل ‌‌شود.


بانک اطلاعاتی ساختمان | Consbank.com
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.