بخش غیررقابتی پنجمین جشنواره تجسمی فجر با موضوع پیامبراعظم(ص) برگزار می‌شود

۲۲ آبان ،

سرپرست مرکز هنرهای تجسمی خبر داد:

بخش ویژه غیررقابتی پنجمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر به موضوع پیامبر اعظم(ص) اختصاص دارد.

به گزارش تفسیری هنرآنلاین، اصغر امیرنیا سرپرست مرکز هنرهای تجسمی با اعلام این خبر گفت: با توجه به اهانت‌هایی که به ساحت پیامبر اعظم (ص) صورت گرفته، بخش ویژه پنجمین جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر به این امر اختصاص یافته که به صورت غیر رقابتی از هنرمندان این عرصه دعوت می‌شود تا با موضوع زندگی و سیره پیامبر آثاری را خلق نمایند.

امیرنیا دراین باره افزود: جشنواره بین‌المللی هنرهای تجسمی فجر در دوره های پیش به لحاظ کمیت و فراگیری به جایگاه مناسبی رسیده و در این دوره تمرکز جدی بر کیفیت آثار است.

پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، سفال و سرامیک، تصویر سازی، مجسمه سازی، پوستر، عکاسی و کاریکاتور و بخش مقالات علمی از ۱۴ بهمن تا ۱۲ اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد.

هنرمندان برای شرکت در پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر می توانند آثار خود را تا ۱۵ آذرماه سال جاری از طریق پایگاه اینترنتی جشنواره به نشانی www.ivafestival.ir ارسال کنند.

رشته نقاشی با موضوع ایثار و فداکاری و رشته مجسمه سازی با موضوع وحدت است که هر هنرمند در رشته نقاشی می تواند حداکثر پنج اثر و در رشته مجسمه سازی حداکثر سه اثر را به جشنواره ارائه کند.

ارزش‌های انسانی و الهی موضوع رشته سفال و سرامیک و شعائر اسلامی و ایرانی موضوع رشته نگارگری است و هر هنرمند حداکثر سه اثر را می تواند در این رشته‌ها ارائه کند.

رشته خوشنویسی فقط به گرایش نستعلیق اختصاص دارد و هر هنرمند خوشنویس می تواند حداکثر سه اثر را با موضوع آیات قرآنی، احادیث و اشعار برای جشنواره ارسال کند.

داستان‌های انقلاب اسلامی موضوع رشته تصویرگری است و هر تصویرگر حداکثر پنج اثر می تواند به جشنواره ارسال کند. رشته پوستر با موضوع عدالت برگزار می گردد و هر هنرمند مجاز است پنج اثر به این بخش ارائه کند.

رشته عکاسی نیز با موضوع شادی‌های زندگی و امید به زندگی در گرایش مستند اجتماعی است و هر عکاس حداکثر هفت عکس را می تواند به جشنواره بفرستد و رشته کاریکاتور فقط به گرایش کارتون موضوعی اختصاص دارد که هر هنرمند می تواند حداکثر شش کاریکاتور را با موضوع عدالت به جشنواره ارائه کند.

همچنین رشته‌های عکاسی، کاریکاتور و پوستر به صورت بین المللی برگزار می گردد.

بخش مقالات علمی به بررسی تحولات هنرهای تجسمی انقلاب اسلامی اختصاص دارد و هر شرکت کننده می تواند تا پایان آبان ماه حداکثر خلاصه سه مقاله را به دبیرخانه جشنواره ارسال کند.

تاریخ خلق آثار ارسالی به پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر می بایست از ابتدای سال ۱۳۹۰ به بعد باشد و آثار تاکنون در جشنواره ها و دوسالانه ها ارائه نشده باشد.

پنجمین جشنواره بین المللی هنرهای تجسمی فجر به دبیرکلی سیدعباس میرهاشمی از سوی مرکز هنرهای تجسمی با همکاری موسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر در تهران و استان‌ها برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/۳۱/۳۴

 


آخرین خبرها
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.