بخورید تا عصا به دست نشوید

همیشه وقتی صحبت از جلوگیری از پیری می شود همه یاد جراحی پلاستیک ، کرم های دارویی و اعصاب و روان می کنند در حالی که بسیاری از خوراکی هایی که ما روزانه مصرف می کنیم نیز در سلامت ما و جلوگیری از پیری بسیار موثر هستند.

به گزارش بی باک به نقل از گروه خواندنی های مشرق، پیری زودرس این روزها در جامعه زیاد دیده می شود. این پیری به معنای چروک شدن صورت نیست و بیشتر به عوارضی است که مخصوص پیری است اما زودتر از زمان خودش به وجود می آید. یان پیری زودرس را می توان با خوردن برخی از مواد مغذی جبران کرد.

کمبود انرژی

بدن نیاز به ویتامین B12 دارد و این ویتامین که تنها در مواد غذایی حیوانی وجود دارد، علاوه بر تنظیم کردن سوخت و ساز بدن و تولید انرژی در حفظ سلامت سیستم عصبی نقش کلیدی ایفا می کند.
 
خستگی مفرط، نشانه بارز کمبود ویتامین B12 است که در افرادی که پروتئین حیوانی به میزان کافی نمی خورند دیده می شود. جویدن قرص های ضداسیدی برای التیام سوزش دل در جذب این ویتامین اختلال ایجاد می کند و به کمبود آن منجر می شود.
 

 اگر شما به میزان کافی گوشت یا لبنیات یا مکمل حاوی B12 مصرف نمی کنید اما هر شب ۷ تا ۸ ساعت می خوابید و روز هم فعالیت می کنید ولی انرژی تان کم است علت آن ممکن است کمبود ویتامین B12 باشد. بهتر است روزی ۲ وعده لبنیات بدون چربی و ۱۱۲ گرم گوشت بدون چربی مصرف کنید.
 
درد مفاصل

 بدن برای حفظ غضروف مفاصل و انعطاف پذیری آن به منگنز و مس نیاز دارد. در بیشتر موارد مصرف مکمل روند فرسودگی مفاصل را کند می کند و درد را نیز از بین می برد. با انجام دادن یک آزمایش خون ساده پزشک شدت التهاب یا میزان فرسودگی مفاصل را تشخیص می دهد. در صورت طبیعی بودن آزمایش، مطمئن شوید که درد مفصل به دلیل بیماری روماتیسمی حاد نیست.
 
ماده غذایی موثر در بهبود درد مفاصل: مغز میوه ها، گوشت گاو و اسفناج منابع خوب مس و منگنز است اما از آن جا که نمی توان از طریق خوردن مس و منگنز کافی وارد بدن کرد، از مکمل استفاده کنید.
 
 فراموشی

 اسیدهای چرب جزئی از ساختار مغز است. در صورت دریافت ناکافی این گونه اسیدها از طریق برنامه غذایی، ساختار مغز ضعیف می شود و عملکرد آن ازجمله حافظه آسیب می بیند اما تنها مصرف امگا۳ مهم نیست، بلکه تعادل مصرف امگا۳ و ۶ اهمیت زیادی دارد.
 

آنچه لازم است بدانید این است که اگر ماهی، گردو یا دانه کتان تازه آسیاب شده، در برنامه غذایی شما وجود ندارد و چربی های دریافتی اغلب از گوشت است، امگا۳ کافی به بدن نمی رسد.
 
ماده غذایی مورد نیاز برای تقویت حافظه: ابتدا میزان مصرف مواد غذایی عمل آوری شده را کاهش دهید و از روغن زیتون برای آشپزی استفاده کنید. هفته ای چند نوبت ماهی سالمون آب های آزاد و ساردین مصرف کنید. روزی ۲ قاشق غذاخوری دانه کتان تازه آسیاب شده به غذا اضافه کنید یا این که ۵ روز در هفته یک قاشق غذاخوری گردو مصرف کنید. مصرف بادام نیز موثر است .


ممتازنیوز/momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.