گردآوری شده توسط گروه سیاسی ممتاز نیوز:
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه برداشتهای بیرویه، جنگلهای شمال کشور را به نابودی میکشاند، گفت:عدم اجرای قوانین حافظ توسعه منابع طبیعی، اجرای سیاستهای دوگانه در برخورد با متخلفین و … از جمله دلایل بروز مشکلات این بخش است.
رحمتالله نوروزی نماینده مردم علیآباد کتول و عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابعطبیعی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برداشتهای بیرویه، جنگلهای شمال کشور را به نابودی میکشاند، گفت: تا چند سال قبل، سیلاب و طوفان تنها در استانهای جنوبی کشور رخ میداد در حالی که طی چند سال اخیر به دلیل برداشت بیرویه از جنگلها، سیلابها در شمال کشور هم خسارت جانی و مالی فراوانی به همراه داشته است.وی در ادامه با بیان اینکه یکی از بزرگترین و مهمترین حقوق مردم، خاک کشور است و بیش از ۸۰ درصد خاک ایران منابع ملی و طبیعی است، افزود: عدم اجرای قوانین حافظ توسعه منابع طبیعی، اجرای سیاستهای دوگانه در برخورد با متخلفین، عدم حمایت جدی برای برخورد با متخلفین، عدم وجود برنامه آمایش سرزمین و مقابله با تغییر کاربری از جمله دلایل بروز مشکلات در این بخش است.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در پایان با بیان اینکه در رابطه با این معضل بارها به مسئولین وزارت جهاد کشاورزی و سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری تذکر داده شده گفت: در آیندهای نزدیک جلسهای با “حجتی” وزیر جهاد کشاورزی و “جلالی” رئیس سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری خواهیم داشت.
انتهای پیام/
![]()
باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com