تلاش ما این است تا تمام مخاطبان راضی از سالن خارج بروند

گردآوری توسط گروه موسیقی ممتازنیوز

هوتن وکیلی، سرپرست گروه کوچی:

نشست رسانه ای کنسرت گروه موسیقی ˝کوچی˝ به سرپرستی ˝هوتن وکیلی مقدم˝، صبح روز شنبه ۱۰ اسفند در محل رستوران تالار وحدت برگزار شد.

به گزارش هنرآنلاین و به نقل از روابط عمومی گروه کوچی، هوتن وکیلی سرپرست گروه کوچی در ابتدا اشاره ای به سابقه فعالیت گروه کرد و گفت: اعضای گروه کوچی سال هاست که در زمینه موسیقی فعالیت می کنند، اما ۳ سال است که در قالب این گروه دور هم جمع شده ایم. ما تا کنون اجراهای بسیاری را به صورت سفارشی یا خیریه داشتیم ولی این اولین اجرای ما به صورت رسمی و مستقل است.

او در خصوص نامگذاری این اجرا به نام “شب کولی به یادبود سلطان فلامنکو پاکودلوسیا” توضیح داد: در ابتدا قرار بود نام اجرا شب کولی باشد اما با شنیدن خبر فوت هنرمند بزرگ موسیقی فلامنکو، پاکودلوسیا و با توجه به قرار داشتن چند قطعه از آثار این هنرمند در برنامه اجرای ما، تصمیم گرفتیم این اجرا را به یادبود وی روی صحنه ببریم.

وکیلی هدف و انگیزه گروه را، راضی کردن تمام مخاطبان خاص و عام دانست و افزود: رپرتوار قطعات به گونه ای چیده شده که از ساده به خاص می رود. قطعاتی که از آثار پاکودلوسیا و پاکوپنیا انتخاب شده در سبک فلامنکو و قطعات انتخابی از گروه جیپسی کینگز بیشتر به سمت موسیقی پاپ می رود.

او در ادامه در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در مورد تصمیم برای اجرای عمومی و نحوه استقبال از اجراها گفت: استقبال از اجراهای قبلی سبب شد تا دردسرهای گرفتن مجوز را برای اجرای عموم به جان بخریم و همچنین ما با توجه به سطح توقع خودمان انتظار استقبال مردم را داریم و فکر می کنم بیشتر بین سن های ۱۶ تا ۵۰ سال به تماشای اجرای ما بنشینند. در مورد قیمت بلیت ها که بین ۲۵۰۰۰ تا ۳۰۰۰۰ تومان است نیز باید بگویم که نمی شود قیمت بلیت ها را با قیمت کنسرت های پاپ مقایسه کرد.

نیلوفر صادقی، نوازنده گیتار باس گروه نیز در خصوص ساز خود گفت: من نوازنده ریتم گروه هستم. پیش از این ساز ویولن را می نواختم و ساز گیتار را برای اولین بار در گروه می نوازم. البته باید بگویم قبل از رفتن به دانشگاه، ساز تخصصی ام گیتار بود.

سرپرست گروه کوچی در پایان در خصوص چگونگی برگزاری یادبود این اجرا گفت: گروه در حد توان و بضاعتش، قطعات خود را به این هنرمند بزرگ و دوستدارانش تقدیم خواهد کرد.

هوتن وکیلی مقدم (گیتار)، نیلوفر صادقی، صنوبر حیدر پور و محمد اشرفی (گیتار باس) و شهرام افتخاری (پرکاشن) اعضای گروه کوچی می باشند که ۱۴ اسفند از ساعت ۱۹ در سالن اصلی برج آزادی روی صحنه خواهند رفت.

لازم به ذکر است مجموعه برج آزادی دارای پارکینگ اختصاصی و رایگان است و علاقمندان می توانند جهت تهیه بلیت این کنسرت به گیشه برج آزادی (۶۶۰۲۳۹۵۱( و یا پایگاه اینترنتی www.iranconcert.com و برای بلیت های دانشجویی به پایگاه اینترنتی www.borjeazadi.com مراجعه فرمایند.

پایان پیام/۴۶

 


آخرین خبرها
منبع:هنرآنلاین
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.