آتشی که از روز جمعه به جان جنگلهای جزایر قناری افتاده، همچنان ادامه داشته و تاکنون موجب تخریب صدها هکتار از جنگلها و آوارگی حداقل ۴هزار نفر شده است.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، مقامات اسپانیایی اعلام کردند که بیش از ۴هزار نفر از ساکنان جزایر قناری به دلیل آتشسوزی گستردهای که همچنان در این منطقه ادامه دارد، از منازل خود تخلیه شدهاند. وزش بادهای شدید و دمای بالای هوا عملیات مهار آتش را با مشکل مواجه کرده است.
آتشسوزی که اکنون مرکز اصلی آن در جزیره توریستی “تنریف” و جنگلهای “لاگومرا” است، از روز ۴ آگوست تاکنون بیش از ۳هزار هکتار از جنگلهای این مناطق را نابود کرده است.
این آتشسوزی تنها از روز جمعه تاکنون، ۲۰۰ هکتار از اراضی تنریف و ۴۷۰ هکتار از زمینهای لاگومرا را نابود کرده است. این حادثه همچنین موجب بسته شدن برخی از مسیرهای ارتباطی در هر دو منطقه شده است. در چند روز گذشته، مناطق دیگری نظیر “گالیسیا” نیز با آتشسوزیهایی روبرو شدهاند.
آتشسوزی در اسپانیا در ماه اول سال ۲۰۱۲ نیز موجب از بین رفتن ۵۰هزار هکتار از اراضی جنگلی شده بود.














![]()
۵۹۸٫ir