تا کنون ۶۰ درصد تصویر برداری سریال ۱۰ قسمتی قورباغه و قناری به کارگردانی مهدی فخیم زاده و تهیه کنندگی حبیب الله کاسه ساز انجام شده و تا دو ماه دیگر پایان می پذیرد.

سریال قورباغه و قناری
وی در ادامه افزود: سه ماه پیش این سریال کلید خورد و تا کنون ۶۰ درصد تصویر برداری آن انجام شده است. پیش بینی میکنیم حداکثر تا دو ماه دیگر به طور کامل به اتمام برسد.

شقایق فراهانی در سریال قورباغه و قناری
کاسه ساز در پایان گفت:به دلیل قصه ی طنزی که این سریال دارد برای پخش در ایام نوروز ۹۴ تهیه می شود .متاسفانه در سینما و تلویزیون ما آن طور که باید و شاید روی موضوع اعتیاد کار نمی شود و ما سعی کرده ایم در قالبی جذاب و تاثیر گذارخطرات این بلا ی خانمان سوز را به تصویر بکشیم من حتی در فیلم اخراجی ها هم به نوعی به این موضوع پرداختهام و امیدواریم مخاطبان از مجموعه ی غورباغه و غناری لذت ببرند.

سریال قورباغه و قناری مهدی فخیم زاده
گفتنی است در خلاصه داستان این سریال آمده :مرکز عملیات ویژه نیروی انتظامی باید عملیاتی فوق سری را به انجام رساند، عملیاتی که فقط پنج نفر از آن اطلاع دارند. در طی این عملیات سرهنگ مقدم باید جای فردی به نام «ناصر پاپتی» در میان قاچاقچیان نفوذ کند و ماموریتی ویژه را به سر انجام رساند؛ ماموریتی که برای پلیس ار اهمیت خاصی برخوردار است.
– .
نمناک
باز نشر: سایت خبری تحلیلی ممتاز نیوز www.momtaznews.com