به گزارش خبرنگار مهر، این سرقت کابل روز گذشته صورت گرفته و درپی آن که منجر به قطع ارتباط ۵ هزار شماره تلفن مشترک شده است، کارکنان فنی شبکه کابل شرکت مخابرات استان تهران به محل اعزام و مشغول تعویض کابلها هستند.
قطعی ارتباط مربوط به تلفنهای مشترکان با پیش شماره های ۳۳۵۰ الی ۳۳۵۲، ۳۳۵۵، ۳۳۵۶، ۳۳۱۲، ۳۳۱۳، ۳۳۴۴ و ۳۳۵۴ در محدوده خیابانهای خراسان و لرزاده است که پیش بینی می شود حداکثر ظرف مدت ۷۲ ساعت آینده برطرف و ارتباط تلفنی مشترکان برقرار شود.
به گزارش مهر، در چند روز اخیر برای سومین بار است که سرقت کابل در مراکز مخابراتی تهران صورت گرفته و ارتباط مشترکان این مراکز قطع شده است.
تاکنون راهکار مشخصی برای جلوگیری از سرقت کابل های مخابراتی که سالانه ضررهای هنگفتی برای مخابرات به همراه دارد تبیین نشده است.
![]()
MehrNews Rss Feed