احمد زمانی سه شنبه در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود:در اولین حرکت،قطعاتی که وارد کردن آنها از خارج حدود ۱۲میلیارد ریال هزینه داشت،سال گذشته با یک و نیم میلیارد ریال توسط متخصصان داخلی ساخته شد.
وی افزود:البته ۱۲میلیارد ریال قیمت هفت سال پیش این قطعات بوده و در حال حاضر با توجه به افزایش قیمت های جهانی ،ارزش واقعی صرفه جویی انجام شده بیش از مبلغ اعلام شده است.
وی بیان کرد:امسال نیز این خط مشی با جدیت ادامه یافته و تیپ فِدِر (نوک مشعل) که به دلیل تحمل حرارت بالا از آلیاژ و تکنولوژی ویژه ای در آن استفاده می شود با تلاش همکاران شرکت تولید شده است.
مدیرعامل شرکت پالایش گاز سرخون و قشم حمایت دولت و به ویژه استاندار هرمزگان از اقدامات و تلاش های این مجموعه را از مشوق های اصلی اقدامات انجام شده دانست و اضافه کرد:در حال حاضر مذاکرات جدی و ثمربخشی با تولیدکنندگان درون استان و خارج از استان برای تامین قطعات مورد نیاز شرکت انجام شده است.
زمانی همچنین کیفیت تولید شرکت پالایش گاز سرخون و قشم را قابل توجه توصیف کرد که همواره نظر مصرف کنندگان این محصولات را به خود جلب کرده است.
این مسئول اضافه کرد:بخشی ازگاز استحصال شده از چاه های استان در اختیار صنایعی مانند سیمان و پالایشگاه قرار گرفته و بخشی نیز به شبکه سراسری تزریق می شود.
وی همچنین گفت:ادامه اجرای طرح توسعه میدان گازی گشو جنوبی واقع در ۷۰کیلومتری غرب بندرعباس و آغاز طراحی اولیه حوزه های جدید گازی در محدوده جزیره کیش در حال اجراست و امیدواریم میدان گاز گِشو جنوبی تا سه سال آینده به بهره برداری برسد.ک/۳
۷۱۹۲/۶۶۸ / ۶۷۵
انتهای خبر / خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) / کد خبر ۸۰۲۵۴۳۰۲
![]()
ایرنا: خبرگزاری جمهوری اسلامی