مربیان بعد از بازی‌های هفته بیستم و یکم لیگ برتر چه گفتند؟

گردآوری توسط گروه ورزش ممتازنیوز

ورزش > لیگ برتر – در پایان مسابقات هفته بیستم و یکم لیگ برتر، مربیان در نشست خبری شرکت کردند.

سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان پس از پیروزی تیمش در شهرآورد اهواز برابر استقلال خوزستان گفت: به این پیروزی نیاز مبرم داشتیم و از کسب سه امتیاز آن خوشحالم.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه خوزستان – حسین فرکی در نشست خبری پس از دیدار تیمش مقابل استقلال خوزستان اظهارکرد: فوتبال خوبی دیدیم، پیروزی در این دیدار نیاز مبرم ما بود که خوشبختانه به آن هم رسیدیم.

وی ادامه داد: در این دیدار فرصت های خوبی را از دست دادیم و به نظرم می توانستیم با گل های بیشتری، بازی را ببریم. در مجموع ما در نیمه اول، تیم برتر میدان بودیم.

سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان بیان کرد: می دانستیم که استقلال در نیمه دوم جلو خواهد آمد که به همین سبب در ابتدا تلاش کردیم که بازی را کنترل کنیم و با حوصله به دروازه حریف نزدیک شویم تا به نتیجه دلخواه خود برسیم.

وی عنوان کرد: خوشبختانه توانستیم به هدف خود برسیم و من از کسب سه امتیاز دربی بسیار خوشحال هستم و امیدوارم این روند تیمی ما ادامه داشته باشد.

فرکی دربارهٔ بازی آینده تیمش مقابل پرسپولیس هم گفت: این بازی برای ما ۶ امتیازی است. ما برای جبران شکست دور رفت، آماده این دیدار می‌شویم، هر چند می‌دانم که بازی سختی پیش رو داریم.

***

سرمربی تیم فوتبال استقلال خوزستان گفت: فولادی ها بازی را بسیار جدی گرفته بودند و توانستند به پیروزی برسند.

 به گزارش خبرگزاری فارس، عبدالله ویسی در کنفرانس مطبوعاتی بعد از شکست تیمش مقابل فولاد خوزستان گفت: دو تیم بازی خوبی ارائه کردند فولاد خوزستان بهتر از ما عمل کرد چون آنها بازی را بسیار جدی گرفته بودند و توانستند پیروز میدان شوند.

وی ادامه داد: آنها برتر از ما بودند و من این برد را به آنها تبریک می گویم. بچه های ما در این دیدار بازی را جدی نگرفتند و فکر می کردند بازی تداراکاتی انجام می دهند فولاد خوزستان در تمام زمین برتر از ما بود.

وی افزود: بازی آینده ما بسیار سخت است و اگر بچه ها تلاش نکنند سخت‌تر هم می گردد. ما به عدم تمرکز بازیکنان خودمان در این بازی مجبور به قبول شکست شدیم اما نگران تیم نیستم. مطمئنم در ادامه بهتر خواهیم شد.

***

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندر انزلی گفت: من مشکلی با جلال رافخایی ندارم و ارتباطم با او بسیار صمیمی است اما این من هستم که تصمیم می‌گیرم چه کسی بازی کند.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، دراگان اسکوچیچ بعد از بازی تیمش مقابل ذوب‌آهن اصفهان در کنفرانس خبری با خبرنگاران اظهار کرد: ما در طول تمرینات هفته قبل، ۲ بازیکن اصلی خود امیرحسین فشنگچی و سهیل رحمانی را به سبب مصدومیت در اختیار نداشتیم و این مسئله کار ما را سخت کرده بود.

وی افزود: ما در نیمه اول بازی با سیستم تازهی بازی کردیم که غیر عادی بود و بازیکنان سردرگم شدند اما در نیمه دوم به سیستم قدیمی برگشتیم و بازی عادی شد.

سرمربی تیم فوتبال ملوان بندر انزلی با بیان اینکه مساوی منصفانه بود اما ذوب‌آهن تلاش بیشتری کرد، تصریح کرد: ما موقعیت‌های بسیاری برای گلزنی داشتیم اما از این موقعیت‌های خود استفاده نکردیم.

وی در پاسخ به سئوالی پیرامون اعتراضات جلال رافخایی به او و اینکه او به نشانه اعتراض، بعد از تعویض به رختکن رفت، گفت: رابطه من با جلال بسیار خوب است و مطمئن باشید که ما رابطه بسیار خوبی با یکدیگر داریم و ارتباط ما بسیار صمیمی‌تر از بقیه است.

اسکوچیچ با بیان اینکه در رختکن با رافخایی روبوسی کردم، تصریح کرد: پس از آن نیز با وی صحبت کرده و از او خواستم تا در زمین بیشتر تلاش کند و دوندگی بیشتری داشته باشد اما این من هستم که تصمیم می‌گیرم چه کسی در زمین بازی می‌کند.

وی با اشاره به اهداف ملوان برای بازی‌های آینده خاطرنشان کرد: هدف اول ما این است که تیم در لیگ برتر بماند و پس از آن نیز تلاش می‌کنیم که به جایگاه بهتری دست پیدا کنیم.

سرمربی ملوان گفت: اگرچه تیم ما مشکلات بسیاری داشته اما با این حال ما هنوز هم جاه‌طلب هستیم و از بازی‌های آینده خود تنها برد می‌خواهیم.

***

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: صبر، پشتکار، توکل به خدا و اعتدال، می‌تواند شرایط کنونی ذوب‌آهن را بهبود بخشد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، مجتبی تقوی، سرمربی ذوب‌آهن اصفهان پس از تساوی تیمش برابر ملوان بندرانزلی در اصفهان در نشست خبری اظهار کرد: اولا باید از هواداران تشکر ویژه‌ای انجام دهم، چرا که امروز در هوای سرد حضور خوبی داشتند و ما را با تشویق‌های بسیار خود بسیار شرمنده کردند. کاش می‌شد خودم هم در زمین حضور پیدا کنم و کمتر شرمنده این هواداران بشوم. از تک تک آنان عذرخواهی می‌کنم که نتوانستیم شادشان کنیم و امیدواریم روند ما در بازی‌های آینده بهبود یابد.

وی در ارتباط با بازی تصریح کرد: در نیمه اول شش موقعیت گل خلق کردیم و در مجموع بازی ۱۱ موقعیت گل داشتیم که همه آنها حاصل دوندگی و تلاش بسیار بازیکنان بود ولی از همه این موقعیت‌ها فقط یکی از آنها به گل نشست ولی ملوان موقعیت‌های کمی داشت و توانست یکی از آنها را تبدیل به گل کند. ما با حفظ روحیه و انگیزه و اعتماد به نفس سعی خواهیم کرد آماده‌تر حاضر شویم تا بازیکنان کارهای فنی را بهتر در زمین اجرا کنند.

تقوی در پاسخ به این سوال که از زمان حضورش در ذوب‌آهن چه تغییراتی ایجاد کرده است، اظهار کرد: من نمی‌دانم که ذوب‌آهن دربازی‌های قبل چه مقدار موقعیت گل ایجاد می‌کرد. اما از زمان حضورم در ذوب‌آهن سعی کرده‌ام که نوع تمرینات و جو موجود را بهتر کنم. هم‌اکنون جو تمرینات شاداب و با طراوت است. تیم ما فوتبال زیباتری ارائه می‌کند. قبلا دفاعی‌تر بود اما هم‌اکنون تهاجمی‌تر شده است. بسیاری از بازیکنان ما جوان می باشند و باید با آنها با صبر و حوصله رفتار کرد. در مجموع معتقدم صبر و حوصله و خارج نشدن از اعتدال، کلید حل مشکلات ذوب‌آهن است.

وی اضافه کرد: متاسفانه بسیاری از اشتباهات بازیکنان در منطقه ۱۸ قدم رخ می‌دهد و ما باید کاری کنیم که این مقدار خطاها تقلیل یابد تا بدین وسیله بتوانیم از داشته‌های کنونی خود حداکثر استفاده را ببریم. سپهر حیدری مدافع را در بازی امروز در خط حمله قرار دادیم، سبب این امر فقط کمبود بازیکن است. البته من به مشکلات قبلی باشگاه کاملا واقفم و می‌دانم که سعید آذری مدیریت باشگاه سعی بر حل مشکلات داشته و خواهد داشت.

سرمربی تیم فوتبادل ذوب‌آهن اصفهان در پاسخ به این سوال که آیا فکر نمی‌کنید ذوب‌آهن نیاز به اقدامات سریع دارد، گفت: برخورد من با بازیکنان به گونه‌ای دیگر بوده و در رختکن بسیار جدی با آنها برخورد می‌کنم، اما این را هم باید به یاد داشته باشیم که برخورد جدی نباید به کم شدن روحیه آنها و بیشتر مشکلات بینجامد.

تقوی افزود: توکل به خدا و زود از میدان به در نشدن، می‌تواند ما را در مسیر بهتری قرار دهد. همچنین اضافه شدن یک مهاجم خارجی، ذوب‌آهن را از مشکلات کنونی تا حدی خارج خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: تمامی بازیکنان منظم و بسیار خوب در تمرینات ظاهر می‌شوند و باید همه کمک کنیم که تخریب و سرکوب در تیم وجود نداشته باشد.

۲۵۲ ۴۱


RSS
ماخذ: خبر آنلاین
باز نشر: پایگاه اینترنتی خبری تحلیلی ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.