مقاومت مردم ایران دشمنان را وادار به تغییر رفتار کرده و بر سر میز مذاکره نشاند

مرداد ۱۴۰۵

عضو کمیسیون حقوقی‌ قضایی مجلس گفت: مقاومت مردم ایران اسلامی دشمنان را وادار به تغییر رفتار کرد و آنها را بر سر میز مذاکره نشاند و امروز تیم مذاکره‌کننده باید مراقب حقه‌های آمریکایی‌ها باشد و ما همیشه بنا به پیشنهاد مقام معظم رهبری از این تیم حمایت کرده‌ایم.

به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، “نیره اخوان بیطرف” نماینده مردم اصفهان در مجلس در جلسه علنی امروز یکشنبه در نطق میان دستور خود اظهار داشت: تقویت فرهنگ حمایت از ولایت سبب ایجاد امنیت پایدار در کشور می‌شود، فرهنگ عاشورایی موفق به مبارزه با رژیم صهیونیستی و آمریکا شده که در فلسطین و لبنان و نقاط مختلف جهان اسلامی بروز و ظهور یافته است و چون دشمن از مقابله درمانده گروه‌های تروریستی را تجهیز می‌کند تا با عملیات انتحاری منطقه را به خیال خود ناامن کند و در این راستا از کشتن زنان و کودکان بی‌گناه نیز ابایی ندارد و باز هم دم از حقوق بشر می‌زند.
 
وی افزود: با وجود اینکه در عربستان هنوز زنان از ابتدایی‌ترین حقوق محرومند اما از آنجایی که دلارهای نفتی عربستان اهداف آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها را در منطقه تأمین می‌کند، مدعیان حقوق بشر خم به ابرو نمی‌آورند؛ مقاومت مردم ایران اسلامی دشمنان را وادار با تغییر رفتار کرد و آنها را بر سر میز مذاکره نشاند و امروز تیم مذاکره‌کننده باید مراقب حقه‌های آمریکایی‌ها باشد و ما همیشه بنا به پیشنهاد مقام معظم رهبری از این تیم حمایت کرده‌ایم، ضرورت دارد در بحث هسته‌ای با وحدت ملی و با قاطعیت عمل کنیم.
 
بیطرف تاکید کرد: اینجانب به عنوان عضو گروه دوستی پارلمانی ایران و فرانسه به غربی‌ها و به خصوص فرانسه پیشنهاد می‌کنم به م۸C پس از تصویب تبصره‌ها و کلیات جداول و در ردیف‌ها یکباره به رأی گذاشته می‌شود که این‌گونٍ۹�ی مجلس با اشاره به بودجه سال ۹۳ تصریح کرد: امیدوارم در بررسی بودجه جداول و ردیف‌ها که از مهم‌ترین مباحث بودجه است، ردیف به ردیف و جدول به جدول مورد توجه قرار گیرد و در صحن علنی نیز مورد به مورد رأی‌گیری شود چرا که متأسفانه چند سالی است که چنین نمی‌شود و در صحن علنی پس از تصویب تبصره‌ها و کلیات جداول و در ردیف‌ها یکباره به رأی گذاشته می‌شود که این‌گونه عمل کردن فساد در پی دارد و به همین سبب دولت‌ها بعضی از موارد مصوب را اجرا نمی‌کنند، با توجه به تأکید مقام معظم رهبری بر تکمیل پروژه‌ها نیمه تمام دولت و مجلس نباید پروژه‌های تازه را در دستور کار قرار دهند و یا جایگزین ردیفی کنند.
 
وی ادامه داد: یکی از اقدامات اساسی در بودجه توجه به حوزه‌های آبخیز کشور است که آب‌های داخلی و مرزی به سرعت مهار شود. همچنین اعتبار لازم برای پاسخ به  مطالبات کشوری و لشکری به ویژه ایثارگران در بودجه سال ۹۳ در نظر گرفته شود.
 
این نماینده مردم اصفهان در پایان به مشکلات حوزه انتخابیه خود اشاره کرد و از مسئولان خواستار پیگیر آنها شد.

انتهای پیام/


باشگاه خبرنگاران
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.