چای لب‌دوز و لب سوز چگونه دم کنیم

۰۱م اسفند ،

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله ایده آل اگر به نوشیدن چای علاقه دارید و به کوچک‌ترین تغییری در رنگ و مزه آن اهمیت می‌دهید حتما به پیشنهاد‌های ما در این زمینه عمل کنید تا بتوانید خوش‌طعم‌ترین و خوش‌عطرترین چای را برای همسر و اعضای خانواده‌تان تهیه کنید.

چگونه چای لب‌دوز و لب سوز دم کنیم

۱٫ از قرار دادن چای خشک در محیط مرطوب اجتناب کنید. این مکان سبب کپک زدن و بدطعم شدن چای می‌شود.

۲٫  برای خوش‌عطر شدن چای‌تان داخل ظرف چای خشک یک چوب دارچین یا یکی، دو دانه هل قرار دهید.

۳٫ چای خشک حساسیت بسیاری نسبت به نور و رطوبت دارد و عطر، طعم و رنگ خود را از دست می‌دهد. سعی کنید چای را داخل ظروف تیره نگهداری کنید.

۴٫ اگر از چای کیسه‌ای استفاده می‌کنید حتما پس از باز کردن بسته‌بندی آن را داخل کیسه پلاستیکی قرار داده و از آلودگی و گرد‌و‌غبار دور نگه دارید.

۵٫ هرگز ظرف سیر، سرکه یا ترشی را در کنار ظرف چای خشک قرار ندهید زیرا چای به سرعت بوی موادغذایی را به خود جذب می‌کند.

۶٫ برای تهیه آب جوش همیشه سعی کنید آب سرد به کتری اضافه کنید، چون اضافه کردن آب گرم سبب می‌شود تا ذرات معلق موجود در کتری در آب شناور شود و این مسئله سبب کدر شدن چای می‌شود.

۷٫ 
از نگهداری بسته چای یا ظرف چای در نزدیک اجاق گاز یا هر وسیله گرمایشی دیگر اجتناب کنید. گرما روی مزه و رنگ چای تاثیر می‌گذارد.

۸٫
در صورتی که می‌توانید از چای‌های ارگانیک استفاده کنید، این نوع چای را پیش از دم کردن با آب سرد بشویید.

۹٫ برای تهیه آیس‌تی کافی است  نصف لیوان آب داغی که جوشیده باشد را روی چای طعم‌دار بریزید و آن را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در همین حالت قرار دهید. سپس نصف لیوان آب سرد را با یک قطعه یخ و یک قاشق‌چای‌خوری آبلیمو به آن اضافه کنید تا آیس‌تی آماده شود.

۱۰٫  اگر دوست دارید چای‌تان عطر و بوی خوراکی‌ها و گیاهان دارویی خوش‌عطر را بگیرد، می‌توانید ظرف چای خود را کنار گل‌سرخ یا گل‌یاسمن و حتی گل بهار‌نارنج قرار دهید تا با جذب عطر این گیاهان توسط چای خشک آن را به شیوه‌ای طبیعی معطر کنید.

۱۱٫ 
اگر بسته چای را باز می‌کنید و مقداری از آن را در ظرف می‌ریزید باید بخش باقیمانده را در یک ظرف تیره و فلزی رنگ نگهداری کنید و از نگهداری چای باز برای مدت زمان طولانی پرهیز کنید چون به مرور کیفیت و عطر چای تحت‌تاثیر قرار می‌گیرد.

۱۲٫ هرگز از پیمانه یا قاشق خیس برای برداشتن چای استفاده نکنید، چراکه رطوبت موجود در قاشق سبب  کپک زدن چای در لایه‌های زیری می‌شود و به این ترتیب چای شما کیفیت خود را از دست می‌دهد.

پس از باز کردن بسته چای کیسه‌ای هرگز آنها را به حال خود داخل جعبه کاغذی رها نکنید. چای کیسه‌ای شدیدا رطوبت و انواع و اقسام بوها در آشپزخانه را جذب می‌کند.


مجله اینترنتی برترین ها | پورتال خبری و سبک زندگی
باز بازنشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.