ما باید فرهنگمان را به دنیا معرفی کنیم

گردآوری توسط گروه موسیقی ممتازنیوز

حافظ ناظری در رونمایی آلبوم ˝بعد یازدهم˝/

حافظ ناظری گفت: : من هیچ وقت با کسی رقابت نمی کنم ولی موسیقی من شبیه کسی نیست و فقط به این فکر می کنم که باید دست به دست هم دهیم تا فرهنگمان را به دنیا معرفی کنیم.

به گزارش خبرنگار موسیقی هنرآنلاین، سمفونی رومی “بعد یازدهم” با آهنگسازی و خوانندگی حافظ نوروزی عصر روز قبل با حضور اساتید موسیقی در گنبد آسمان برج میلاد رونمایی شد.

در ابتدای این مراسم حمیدرضا نوربخش گفت: امروز برای یک مراسم ویژه و خاص دورهم جمع شدیم و قرار است یک اثر خاص و کم نظیر رونمایی شود. همه ما امروز دور هم جمع شدیم تا به شهرام ناظری و حافظ ناظری برای پدید آمدن این اثر موسیقایی تبریک بگوییم. همچنین مهم ترین چالش برای هنرمندان موسیقی اهمیت حضور موسیقی ایران در جهان است و دغدغه همه این است که چگونه در مارکت جهانی حضور داشته باشیم.

نوربخش در ادامه بیان کرد: همچنین برای همه ما بسیار مهم است که چگونه می توانیم بین شرق و غرب پیوند ایجاد کنیم زیرا این پیوندها همیشه مهم بوده است. بسیار از هنرمندان تلاش کردند ولی متاسفانه هیچ وقت به نتیجه مورد نظر خود نرسیدند و نتوانستیم کاری کنیم که ایران یک برند باشد.

این خواننده خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به شایستگی هنرمندان و جایگاه موسیقی ایران می توانیم با جایگاه بالایی برسیم. همچنین یک جوان از موسیقی ایران با پشتوانه پدر خود توانسته است حرکت ویژه ای انجام دهد و یک کمپانی که هیچ یک از هنرمندان نتوانستند با آن ارتباط برقرار کنند از اثر این جوان حمایت می کند که امیدواریم این کار سرآغاز خوبی برای ایران در صحنه بین المللی باشد.

حمیدرضا نوربخش افزود: این اثر موسیقایی از چند جهت ممتاز است زیرا کسانی در این اثر دور هم جمع شده اند که ۳۸ بار جایزه گرمی گرفتند و اولین بار است که در خاورمیانه کمپانی مانند سونی که از برندهای بزرگ جهانی است از یک اثر حمایت کند. همچنین ضبط این اثر ۵ هزار ساعت زمان برده است و در پنج کشور جهان ضبط شده است. همچنین این اثر در بهترین استودیوها و با بهترین هنرمندان دنیا ضبط و تولید شده است که امیدوایم این اثر بتواند پیوندی بین شرق و غرب برقرار کند.

در ادامه جواد مجابی گفت: من به نوبه خودم به شهرام ناظری و حافظ ناظری تبریک می گویم زیرا یک کار در سطح جهانی عرضه کرده اند. موسیقی پیش از زبان به وجود آمده است و همیشه زبان حامی موسیقی است در نتیجه موسیقی برای همه ارزشمند است. موسیقی یک مسئله انسانی است و این هنر با جسم بشر ارتباط مستقیم دارد. همچنین موسیقی در زبان، فرهنگ، عواطف، یوه زندگی و…. تاثیرگذار است. موسیقی یک امر مشترک بین همه مردم جهان است.

مجابی تاکید کرد: امیدواریم کسانیکه سیاست های فرهنگی را تالیف می کنند متوجه بزرگی موسیقی شوند زیرا موسیقی بیانگر و ارائه کننده صلح است و به کمک موسیقی به سمت رفاقت و دوستی ها گرایش پیدا می کنیم. همچنین هنرمندان حمایت نمی خواهند بلکه دوست دارند آزاد باشند.

در ادامه دکتر پارسی نژاد دربارهٔ چندآوایی موسیقی در غزل های مولانا صحبت کرد.

سپس محمد سریر گفت: ما باید به اهمیت انجام چنین کارهای بزرگی که ابعاد بین المللی دارد توجه کنیم. موسیقی ما در یک دوره ای در تاریکی قرار گرفته است و مجال اینکه خودش را عرضه کند نداشته است. ما باید موسیقی را با زبان بین المللی عرضه کنیم. سوالی که پیش می آید این است که چگونه موسیقی خود را جهانی کنیم و جواب این است که باید ظرفیت ها را درک کنیم. در اروپا از صبح تا شب موسیقی هنر را گوش نمی کنند ولی این موسیقی اعتبار پیدا کرده است.

در ادامه حافظ ناظری گفت: زمانیکه این کار آغاز شد فکر نمی کردم تمام شود زیرا هر لحظه بزرگ تر می شد و الان واقعا احساساتی می شوم وقتی درک می کنم که تمام شده است. نکته مهم این است که با اینکه در یک خانواده سنتی بزرگ شدم ولی طرز فکری متفاوت دارم و این تفاوت به خاطر پدرم بوده است.

این خواننده در ادامه بیان کرد: من همیشه یاد گرفتم مقلد نباشم. من از ۱۹ سالگی به نیویورک رفتم و با اینکه با یک سیستم جهانی رو به رو شدم ولی کاملا ایرانی هستم. این کار دنیایی از حرف است. این اثر یک اثر هنر نیست بلکه سعی کردم ایده های هنری خودم را عرضه کنم. من می توانم دربارهٔ یک به یک نت ها صحبت کنم زیرا این کار با فکر پیش رفته است. همچنین هدف من ملی است و خودم را قطره ای از موسیقی می دانم که باید در این دوره امید به خوبی پیش رویم.

ناظری تاکید کرد: من هیچ وقت با کسی رقابت نمی کنم ولی موسیقی من شبیه کسی نیست و فقط به این فکر می کنم که باید دست به دست هم دهیم تا فرهنگمان را به دنیا معرفی کنیم. سمفونی رومی اسم یک پروژه است که سعی دارد موسیقی شرق و غرب را با هم درآمیزد. سمفونی به معنی گروه و رومی مولانا سمبل فرهنگ و ادبیات ما است که در جهان شناخته شده است. این اثر شماره یک است که در دنیا به اسم “ناگفته ها” منتشر می گردد. این اثر شامل ۴ بخش است که فلسفه آفرینش را بیان می کند.

حافظ ناظری خاطرنشان کرد: بخش اول این اثر از به وجود آمدن اتم آغاز می گردد، بخش دوم به وجود آمدن زمین، بخش سوم هفت شهر عشق عطار و تکامل و حرکت انسان برای رسیدن به خدای داخل و بخش چهارم برگشت ابدی و جاودانه است. همچنین این اثر از نظر آواز، آهنگسازی و… یک حرکت تازه است. همچنین سعی کردم در حد بضاعت خودم قدمی برای معرفی فرهنگ ایران به جهان بردارم. این اثر اولین کار من است و منتظر من باشید.

سپس لوریس چکناواریان دربارهٔ این اثر گفت: هر زمانی که سخن تمام می گردد موسیقی آغاز می گردد.من واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم. موسیقی از زبان خداوند است و مانند یک اقیانوس بی نهایت است. به طور کلی سبک خاصی در موسیقی وجود ندارد ولی هر کسی موسیقی خاص خودش را دارد. حافظ ناظری شهامت داشته است و توانسته است حرفش را بزند. من ۷۶ سال سن دارم و تازه فهمیدم هیچ چیزی بلد نیستم. همچنین موسیقی احساس است و این هنر بدون احساس مانند کامپیوتر است. جوانان باید پرچم ملی ما را به دنیا نشان دهند و این کار کار سختی نیست.

سپس شهرام ناظری در ادامه خاطرنشان کرد: کاری ک حافظ به عنوان یک جوان در این دنیای بی در و پیکر است واقعا بی نظیر است. متاسفانه بسیار از جوانان موسیقی مبتذل ارئه می دهند ولی ما باید به کمک هم فرهنگ سازی کنیم. ما خوانندگان بسیاری داریم ولی بی صاحب می باشند. من همیشه شاهد بودم که او زحمت می کشد و توانسته سبکی ارائه دهد که بتواند در کنار ذاکر حسین ساز بزند. همچنین در بخش آواز کارنویی انجام داده است و الان نمی توانیم قضاوت کنیم بلکه تاریخ قضاوت می کند.

 گزارش تصویری مرتبط

پایان پیام/۴۶


آخرین خبرها
منبع:هنرآنلاین
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.