شش رژیمی که نباید گرفت

گردآوری شده توسط گروه بهداشت و سلامت ممتاز نیوز

متأسفانه هیچ برنامه کوتاه مدتی برای کاهش وزن پایدار وجود ندارد.

هنگامی که سخن از کاهش وزن به میان می‌آید، همه به دنبال یک رژیم غذایی معجزه‌آسا می‌گردند. امّا متأسفانه هیچ برنامه کوتاه مدتی برای کاهش وزن پایدار وجود ندارد.شش رژیم غذایی که در زیر آمده است، از جمله رژیم‌هایی می باشند که به هیچوجه توصیه نمی‌‌شوند.
 
۱) رژیم‌هایی که کاهش وزن زیادی را تبلیغ می‌کنند
هنگامی که یک رژیم غذایی را آغاز می‌کنید، به طور بالقوه می‌توانید در خلال دو هفته اول، وزن قابل ملاحظه‌ای را از دست بدهید (که بخش اعظم آن وزن آب است). امّا اگر بیش از یک کیلو در هفته در هفته‌های بعد از آن از دست بدهید با خطر از دست دادن «جرم عضلانی» و پائین آمدن سازوکار (متابولیسم) بدن در واکنش به آن، روبرو خواهید شد. به همین دلیل است که کارشناسان تغذیه کاهش وزن تدریجی و آهسته را توصیه می‌کنند.
 
 ۲) رژیم‌هایی که ادعا می‌کنند با خوردن قرص و بدون نیاز به رژیم غذایی و ورزش، کاهش وزن می‌دهند هرگاه تبلیغات یک رژیم غذایی برایتان غیرقابل باور کردن بود، آن را باور نکنید!
 
۳) رژیم‌هایی که از سیستم تغذیه فعلی شما کاملاً متفاوتند
اگر یک برنامه غذایی با سبک زندگی شما ناسازگار باشد، احتمال کمی وجود دارد که بر روی آن پا برجا بمانید.
 
۴) رژیم‌های کمتر از ???? کالری
چنین رژیم‌هایی به سختی قابل دنبال کردن می باشند و غالباً سبب بدخلقی، تندخویی، تحریک‌پذیری و سردرد در شما می گردند. احساس گرسنگی و بیحالی از دیگر اثرات جانبی این گونه رژیم‌هاست.
 
۵) رژیم‌هایی که ادعا می‌کنند به هیچ تلاشی نیاز ندارند
یک چنین چیزی خدا هم نافرید! کاهش وزن به تمرکز و تلاش نیاز دارد و بدون آن امکان‌پذیر نیست.

۶) رژیم‌هایی که یک گروه غذایی را حذف می‌کنند یا تنها بر روی چند غذای محدود تمرکز می‌نمایند این رژیم‌ها برای مدتی طولانی قابل ادامه نیستند.


سایت ممتاز|خبر ممتاز
باز نشر: پورتال خبری ممتاز نیوز www.momtaznews.com

نظرتان را در مورد مطلب فوق بنویسید. نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.